Recenze Nissan Sunny Coupe
“Naprostá spokojenost, parádní autíčko :-).”

Autor recenze: Caraway (27 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1986 Typ motoru:1585ccm/benzín Stav km při koupi:163 000 km Stav km nyní:172 500 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 9 měsíců Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 12. 5. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: BMW 318 i /r.v.97

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vozidlo vlastním cca. 3/4 roku. Při koupi mělo vozidlo prorezlý výfuk, zéjména spoj konové části byl před upadnutím:-).

Po navaření spoje je výfuk bezproblémový. Jiné závady na vozidle při koupi nebyly a do současné doby vozidlo šlape jako hodinky.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jelikož se jedná o "kupátko" s velice dobrými jízdními vlastnostmi, krátkým a naprosto přesným řazením, tichým chodem motoru, spotřebou 7l/100km, nemám k vozidlu žádné výhrady a vřele jej doporučuji řidičům, kteří netouží po nadstandartím komforu, ale po kvalitním a hlavně příjemném svezení.

Přestože má vůz již svá léta (r.v.1986), tak pro něj neni absolutně žádný problém rychlost 180km/h. a to naprosto s klidným chodem motoru, bez výraznějšího hluku v kabině vozu.

Jediná nevýhoda je, že vozu schází posilovač řízení. Vůz je z prostorového hlediska maximálně pro dva dospělé (pokud je řidič vyššího vzrůstu cca 190cm, tak už si za něj nesedne ani malé dítě). Koroze vozidla je takřka zanedbatelná, opravdu mírná koroze zadních lemů.

Přestože pořizovací cena u takového vozu se odvíjí od tech. stavu a ten je tu brán jako rozhodující faktor (Můj vůz byl kupován od staršího pána, takže bylo postarano o pravidelný servis a garažování vozu) neměla by cena přesáhnout 30tis. Kč.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Nissan Sunny

Vložit komentář