Recenze Opel Combo
“Dokud neschnije, nevzám se ho.”

Autor recenze: Pistolka (30 let),
Královéhradecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1.7D Stav km při koupi:135 000 km Stav km nyní:182 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 10 let Průměrná spotřeba: 5 - 6 l/100 km Vloženo: 18. 10. 2010

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Transit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Díky povinnému svícení a mé hlouposti, výměna alternátoru. Resp. výměna diodového můstku, jinak zůstal původní. No a díky častému startování na krátkých trasách, odešel i startér, opět oprava repasí, nový rotor a uhlíky. Rozvody na 160tis. Vše v běžném servisu na malém městě. Jinak do toho tankuju jen naftu a vodu do ostřikovačů.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Naprosto spolehlivý dělník, už jsem v tom vezl snad vše. Pomáhá mi v podnikání, rozvoz zboží elektro, postavil mi dům a navozil dřevo z lesa. Zpočátku jsem měl trochu problém s dobíjením, jezdím velmi krátké trasy ale denně, třeba jen pár kilometru. Problém vznikl v tom, že auto žhaví ještě i po nastartování, a to i několik minut. Vyřešil jsem to vypínačem, ten vypně spínací napětí pro relé žhavení. V létě perfektně startuje i bez žhavení, v zimě stačí nastartovat a vypnout vypinač. Už delší dobu mám chuť na to nové Combo, ale nějak se s tímle nemůžu rozločit. Nikdy mě na silnici nenechl a pro mé použití má stále dobré jízdní vlastnosti. Jestli bych měl doporučit, pak rozhodně ano. Kamarád ve stejné době kupoval Ford Curier, už je ve šrotu. A moje Combo stále jak nové.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Combo

Vložit komentář