Recenze Peugeot 106
“Velmi pěkné auto.”

Autor recenze: Michal (21 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:954 Stav km při koupi:85 000 km Stav km nyní:130 090 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 19. 6. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

7
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Při koupi žádné poruchy nebyly, ale po čase začel prosakovat olej pod hlavou v místech kde je veden mazací kanál. Vyměnilo se těsnění pod hlavou a nechala se zbrousit - olej přestal prosakovat ale jen málo.

Po nějaké době začalo auto cukat a nedá se to nějak spravit. Svíčky a kabely měněny ale pořád to samé. Kdyz se motor a vše kolem něj zahřeje ustane to ale na volnoběh to vydává takové zvuky jako kdyby to šlo na 3 válce.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Až na tuto závadu je to pohodlé a spolehlivé auto. Výborně jezdí, malá spotřeba i pojistka. Velmi dizajnově povedené auto. Já osobně jsem s tímto autem velmi spokojen až tu závadu kterou nemužu stále odstranit. Výfuk jsem za tu celou dobu neměnil,na technické auto prošlo bez menších potíží.

Na to že auto patří do katekorie malích aut je velmi dobře zpracované až na to odhlučnění, mohlo by být trochu tišší, každou nerovnost na silnici poznáte a slišíte. Podvozkově je to dobré auto, za celou dobu jsem měnil pouze rameno na pravé straně a od té doby nic.

Mně osobně se auto velice líbí a doporučil bych ho každému. Velmi povedené auto,dobré i pro řidiče kteří začínají s ježděním, lehce se ovládá a na naučení jezdit je to paráda.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 106

Vložit komentář