Recenze Peugeot 206
“Velice krasné a líbivé auto.”

Autor recenze: Martin (28 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1,9 D Stav km při koupi:51 000 km Stav km nyní:89 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 5 l/100 km Vloženo: 1. 7. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Peugeot 106

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Měnili se kosti stabilizátoru,a letos predni ramena.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Naše 206 má krásný vzhled a líbiví desing prave proto jsme si ji vybrali.Ve vnitř je dostatek mista hlavně ve předu,sedačky jsou měkčí ale komfortní a kufr nám dvou vyhovuje.Ve výbavě máme i ABS a klimu takže jsme spokojeni.Učinost brzd je velmi dobrá i když delší dobu brzdím ony nevadnou naopak brzdi pořád stejně.

Výkon motoru je dostačující na holý diesel ale jede velmi slušně byli jsme v Chorvatsku a na dalnici nebyl problém 150 km a motor jel jak hodinky,odhlučněný je docela dobře,výborně startuje a to i v zimě stojíme venku a v pohodě nejmín bylo mínus19 a nastartoval jak benzín.Podvozek je dobrý ale trochu měkčí.Karosérie je pěkná a ta koroze tady u Peugeot nehrozí mají pozink káry mame ještě 106 12let starou a je bez koroze.Jízdní vlastnosti jsou na kvalitní urovni a spotřeba je okolo 5l a to si myslím že je skvělé.

Náklady na provoz jsou nízké máme dobrou pojistku a malou spotřebu.Auto máme dva roky a stálo okolo 150000 . Přednosti Peugeotu 206 je jeho krasný desing a vzhled a jeho spolehlivost.Na autě se mi nelíbí jehomekčí odpružení v tom mají fran couzi slabinu nemci jsou v tomhle lepší.

Tohle auto bych doporučil každemu je spolehlivé krásné prostě si ho ihned zamilujete.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 206

Vložit komentář