Recenze Peugeot 307 SW
“”

Autor recenze: Zdeněk (52 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2003 Typ motoru:2L HDI 80 kW Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:80 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 6.3 l/100 km Vloženo: 12. 10. 2005

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Octavia 1.6 L

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

V 50 000 km vadný kontakt elektrického ovládání zámku 5. dveří, jinak běžná údržba v autorizovaném servisu (zatím velmi solidní přístup ze strany servisu).


Hodnocení a zkušenosti s autem

Pokračuji ve svém příspěvku "Na Francouze dobré" ze dne 15. 6. 2004 a konstatuji, že auto zatím (nyní 80 tis. km) slouží k maximální spokojenosti, zejména s ohledem na požadavky: dlouhé cesty po Evropě - Španělsko, Itálie, Francie.., včetně cest s koly či lyžemi - pohodlnost a variabilitu interiéru si prostě užívám, stejně tak jízdní vlastnosti na dobrých silnicích - zde je jediný problém, auto není vhodné na rozbité domácí okresky, které naštěstí nepoužívám.

Motor je dobrý kompromis mezi výkonem, spotřebou (5.5-6.6L, klima, svižná jízda) a komfortem (do interieru prakticky neproniká žádný hluk od motoru s výjimkou volnoběhu). Takže závěrem, kdo je sportovec-cestovatel - mohu P 307 SW doporučit, pro občasné vyjížďky do sousední vesnice raději volte něco jiného.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 307

Vložit komentář

Tak to máš velké štěstí

My máme ve firmě tyhle auta jako "firemní flotilu" a jsou to hrozný sráče. Pohodlný ano, hezký ano, praktický ano, ale spolehlivost je naprosto příšerná
Tzn. neustále se jezdí v náhradních vozidlech, odtahovka má také žně.
Naštěstí jsou na operativní leasing, nás to moc nestojí, ale leasingovka na tom prodělala kalhoty

13.10.2005 | 09:57:34 | princatko Reagovat