Recenze Renault Laguna
“Auto z mojho pohladu je celkom slušné.”

Autor recenze: Patos (44 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1.9DCI Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:186 543 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 6 let Průměrná spotřeba: 6,3 l/100 km Vloženo: 4. 12. 2010

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Citroën Berlingo Skoda Fabia,VW Polo

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Keďže toto vozidlo vlastním úplne od nova takže 100% poznám jeho servisnú históriu,auto má za sebou len klasickú údržbu ako rozvody,čapy a pod.S elektrikou ani podobnými problémami, ktorú mávajú tieto typy vozidiel som sa chvalabohu nestretol :)


Hodnocení a zkušenosti s autem

S autom mám odjazdených dostatok KM aby som mohol hodnotiť,začne + s čím som sa v tomto aute stretol.
Na tomto aute sa mi veľmi páči jeho pohodlnosť aj po dlhých odjazdených KM,6-ty rýchlostný stupeň ktoré je veľmi veľké +.Priemernú spotrebu mám od 5,9l/100KM-7,0l/100KM.Aj keď ideme v aute 5-ti tak sa to dá v pohode vydržať a jeho vnútorný priestor je pre pasažierov v celku priaznivý.
Ako - je to,že keď si dozadu sadne vyšší človek že mu neostáva veľa priestoru nad hlavou keďže sa jedná o Liftback.Ďalším mínusom je ze má veľmi mekký podvozok takže auto na naších cestách nie je veľmi nadšené.
Ďalšiou veľkou nevýhodou je,že na Renault sú pomerne drahé náhradné diely.S týmto vozidlom som vcelku spokojný, ale ako ďalšie vozidlo zvolím určite VW Passat,pretože má oveľa lepšie jazdné vlastnosti čo je v našich končinách veľké+ a nestráca tak veľa na hodnote ako Renault najme,keď to kupujete ako ja úplne nové.Ale neľutujem, že som si kúpil toto vozidlo a keď natrafíte na dobrý kus tak je to v pohode vozítko.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Laguna

Vložit komentář

Som autor temy ale s prvym prispevkom vobec nesuhlasim na Pole vyfuk po 8 rokoch uz rachotal a to som bol 1.majitel auto garazovane a laguna ma uz o 60 tisic Km viac a auto som nedavno pozeral na zdvihaku vyfuk ako novy!! a na fabii po 5 rokoch uz zacal chytat hrdzu... Moj nazor je ze ked da clovek lagune co potrebuje a neriadi sa knihami renaultu ale meni olej kazdy 15 tisic KM a pod. tak auto slape super teda aspon mne :) a s 2 prispevkom Laguna III ma osobne velmi laka viezol som sa v nej fakt pohodlne zvezenicko ale renaulta noveho nekupim naozaj koli velkej strate na hodnote..... a tento Passat 2011 co je najnovsi model ma fakt velmi oslovil.....

15.01.2011 | 22:26:00 | Patos Reagovat

renault

jakožto velkej automobilovej fanda pročítám kdejakou kravinu o autech a tenhle server je skutečně fájny. Doma mám dva renaulty - Lagunu III 2.0 dci a Lagunu III Coupe(maželka) a musím říct, že na tyto auta nedám dopustit. Už deset let nejezdím ničím jiným než Lagunama a do servisu jezdim jen na kafe, i když je pravda že po 80 000 měním. A musím říct, že nedávno jsem ztrávil 1500km za volantem nového Passatu, a určitě je to skvělý auto, ale zvyk je zvyk, a moji frantíci jsou utulnejsi, mekci a pohodlnější, nehlede na to, že ze zvuku dci od renaultu se mi nechce blít, což se nedá říct ani o common railu, kterej v koncernu VW objevili asi tak 10 let poté, což už s tím všechny ostatní auta vesele jezdí :)

26.12.2010 | 19:55:44 | františek Reagovat

S autorem souhlasím.U renaulta je obrovská stráta hodnoty.Proč to tak je,protože renault je v podvědomí mnoha lidí jako auto s drahým neustálím servisem s drahýma dílama.Renault jediné co umí,tak je vyrobit hezké auto s laciných dílů.S čistím svědomím mohu říct že kdo měl renaulta poslední doby,tak jenom platil za věci co na ostatních autech vydrží 15 let.Můj dobrý kamarád jedině renaulty ale když se mu něco posere tak to prostě bere že je to normální.Já mám sice pro něj nepřijatelnou značku vw a že jsem po 10 letech vyměnil pouze výfuk mi nevěří.Holt někdo preferuje drahé francouzské sedačky a někdo bere auto jinak(mít co nemenší náklady a pak s min.strátou prodat).

08.12.2010 | 07:36:44 |  Reagovat