Recenze Renault R9 TL
“Za málo peněz slušné přibližovadlo/”

Autor recenze: Libor (35 let),
Olomoucký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1984 Typ motoru:1397 C1J Stav km při koupi:109 276 km Stav km nyní:117 685 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 5. 5. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Vaz 2106

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Loni v zimě mi odešel startér, musel jsem ho vymontovat a nechat spravit v odborné dílně. Za 700,-- Kč mi ho spravili do druhého dne a ještě ho stačili i nastříkat. Za ty dva roky, co Renaulta mám, začal trochu korodovat, ale to se v tomto stáří stává většině vozidel. Při koupi nefungoval přepínač dálkových a tlumených světel, tak jsem na vrakovišti koupil druhý. Do dneška funguje bez problémů.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S vozidlem jsem vcelku spokojen, akorát se mi zdá, že oproti Žigulíkům míň topí. S jinými Renaulty nemůžu srovnávat, nemám s nimi zkušenosti. Na svůj relativně malý obsah je vozítko docela svižné, a to vzhledem ke své nízké váze (Žigulík měl o 250 kg víc).

Místa je ve voze dost, vepředu i vzadu, kam se bez problémů vejde autosedačka a dva dospělí. Na střechu dám kočárek a hurá na výlet! I s vozíkem má docela dobré jízdní vlastnosti. Jedinou nevýhodu vidím v uložení rezervy. Po jejím vytažení se člověk musí zaručeně umýt (osprchovat). Kufr je dost objemný, vejde se mi tam všechno, co potřebuji.

Spotřeba je taky slušná, do sedmi litrů na sto. Za ty peníze docela dobrá koupě, nic lepšího bych asi za ně nekoupil, leda značně zkorodovanou škodovku, která svým dýmem silně připomíná dvoutakt.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault R9

Vložit komentář

topení

Mezi starejma "vrakama", který na silnici ještě potkáš, nic netopí líp než žigul - s tim se musíš smířit!!!

07.05.2007 | 12:40:24 | Vašek Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Renault R9