Recenze Škoda Fabia 1.2 12V
“Výborné.”

Autor recenze: Jarda (24 let),
Kraj Vysočina
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:1.2 47kw benzin Stav km při koupi:5 km Stav km nyní:43 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 3 roky Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 5.8 l/100 km Vloženo: 27. 7. 2007

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 120

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto pouzivam denne,zatim jen časte praskani žárovek H7 a výměna motorku zadniho stěrače.

Jinak auto slouží velmi dobře,jezdim jen na prohlídky.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jak sem již psal auto používam denně a jsem velice spokojeny.Jizdni vlastnosti jsou skvelé,mam 15kola a auto sedí fantasticky-hodně zaleží na pneu mám Britgestone predtím Barum,je to fakt poznat.Prostorove mě uplně staci jezdim většinou ve dvou,merim skoro dva metry a pohodli mam.Kufr by mohl byt vetsi mám krátkou.Co se tyče motoru jsem naprosto spokojený,neni to samozřejmě hrhač asfaltu a mě uplně staci,spotřebu mám pod šest litru při bežném stylu jízdy.Na dálnici jezdím za osm,ale vzhledem k objemu a výkonu je to normalní.Výbavu mám clasic plus,je pro mě dostačující ,akorát bych bral klimu,ta mě teda chybí,ale mám na oknech folie,tak je to trochu lepší.Chtěl jsem české a nenáročné auto a fabie mě plně uspokojila.Vzhledově se mě libí,krom malého zrcátka u spolujezdce to teda odsuzuji-šetrení na nespravném míste.Korozni ochrana bude taky dobrá,auto mám tri roky a stále je jako nové,ne jako některé felicie,takže v tomhle vidim zlepšení.Cena auta je trochu vyší to je pravda,ale na druhou stranu je to opravdu kvalitní auto s dostupným servisem.Proto jich taky u nás tolik jezdí.Takže opravdu nemužu říct nic proti,až na velikost kufru.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Fabia

Vložit komentář

to nik

S Favem se 1.2 Fabie trochu prehnat da (ovsem bylo by to celkem vyrovnany :-).A jeste veta ze favorit je nejmene bezpecne auto...Neni to zadna slava ale na svou dobu pri minulem rezimu...Da se.Nechci se Favoritu zastavat (stejne je to smejd), ale par tvych slov bylo mimo...Cuz.

05.04.2009 | 17:23:48 | jamieson Reagovat

Favorit

HA HA HA,potom se ti za zatackou rozsypal.To opravdu miluju,kdyz nejakej tipek s Favoritem machruje ze predjede,pritom mu to plave jak svin a neslisi vlastniho slova protoze motor rve jak krava.Mel by se nad sebou zamyslet a poridit si neco becpecnejsiho jako je Fabie,Vzdyt Favorit je nejmene bezpecne auto.

10.08.2007 | 16:32:20 | nik Reagovat

Fabka

Tuhle jsem v táhlym kopci zle poškolil týpka ve stejný fábce s mým fávem. Viděl jsem, že má slzy na krajíčku:-)))

01.08.2007 | 09:45:04 | compy Reagovat

klima

Ono aj na tu klimu musí byť aspoň trošku silný motor, inak je dosť cítiť pokles výkonu a cestovanie sa stáva utrpením- máte síce chlad v aute ale motor sa trápi, točiť a točiť a radiť a radiť no a ten zvuk.... proste chce to Nm a kW aby bola jazda s klimou na dlhšiu trasu pohodlná. Na pár km sa to bez klímy dá vydržať.

30.07.2007 | 17:54:37 | miki Reagovat

pohodlí

jak sem již psal sediíe mě fakt dobře.Mám výškove stavitelné sedadlo,takze je na max.dole a to ho taky nemám uplně vzadu a kolenama o nic neštrejchám.takže si myslím že optimální pozici tam najde každý.A k tý klimě ja vím že je škoda drahá ale ja jiny auto nechtěl,navíc tohle byla skladovka,takže vyhodná koupě.V příští skodovce už urcitě bude.

28.07.2007 | 11:55:59 | Jarda Reagovat

Jen si dovolím zasmát se výrazu "České auto". Ale kdyby jste se podíval i k jiným značkám, tak tu vytouženou klimatizaci při stejné ceně dávno máte. Škodovka je nejdražší značka v ČR vzhledem k množství výbavy.

28.07.2007 | 08:31:06 | pavel Reagovat

re:Ptácek

To záleží jak pro koho je definováno pohodlí.Pokud je to,že si koleny nepřepínám páčky pod volantem nebo volantem nedrhnu o kolena,když sedím opřen o sedadlo a na všechny ovládače mám dosah, hlavu nemusím mít nikterak ohnutou nabok,ramenama nerozbíjím okna a ze sedaček mě po chvilkové jízdě nebolí záda tak ano je to pro mě pohodlí.Také mám ke dvoum metrům a nemůžu říct,že bych nějak trpěl.A podotýkám nemám sedadlo posunuto úplně vzad.

28.07.2007 | 00:17:52 | Tomas Reagovat

bomba

mas to pekny,hezka Fabča

27.07.2007 | 19:20:04 | nik Reagovat

pohodlí

Prosím o zaslání fota pohodlného sezení 2m vysokého člověka v tomto klenotu, díky.

27.07.2007 | 16:45:16 | Ptáček Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Škoda Fabia