Recenze Subaru Legacy GL
“Pokud nové auto, tak zase SUBARU.”

Autor recenze: Alex (41 let),
Karlovarský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:2,0 Stav km při koupi:200 000 km Stav km nyní:287 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 7,5 l/100 km Vloženo: 7. 12. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Subaru Legacy 1,8

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Ne, absolutně bez problémů, když pominu nějaké drobnosti jako - výměna tlumičů, stářím prasklé gumové pozdro s mazáním u nápravy a gumová manžeta u řízení, klop senzor a výměna kotoučových brzd. Motoricky bez závad i při tolika najetých kilometrech.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jízdí vlastnosti jsou výborné, auto sedí i při vyšších rychlostech v zatáčkách jak přibité. Mohlo by být trošku živější při rozjezdu, ale vzhledem k obsahu vozu a váze je to dobré.

Jezdím hodně na hory a ještě nebyly potřeba řetězy. I na ledě
v rámci možností bez problémů. Sedačky jsou trochu tvrdší, ale ne nepohodlné. Jediné co mi docela vadí je dělení zadních sedaček. U původní "Legasky" bylo dělení vypracovanější, tak mi ani nevadilo, že nemám combi, ale sedan. Nyní máme zase sedana, ale díky ne tak šikovnému dělení, nemůžeme
pohodlně převážet objemnější - delší náklad.

Také musím vytknout upevňování střešního nosiče, které je tak nepohodlné, že jej používáme jen v nejnutněších případech. To jsou detaily, které nemají vliv na jízdní vlastnosti vozu.

Náhradní díly jsou poněkud nákladnější, ale zase na druhou stranu je není potřeba téměř pořizovat, protože SUBARU je "držák", který není poruchový.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Subaru Legacy

Vložit komentář