Recenze Subaru Legacy OUTBACK
“Vyjímečné!”

Autor recenze: KIM (45 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:3.0 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:35 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 13 l/100 km Vloženo: 16. 9. 2005

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Saab

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Bez poruchy, pouze výměna předních žárovek v projektorových reflektorech. Škoda, že na poruchu světel neupozorňuje palubní počítač. Vyplatí se pojištění čelního skla, díky množství kaménků a aut bez zástěrek jsem jej měnil už dvakrát a je to hodně drahá záležitost.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Velmi dobře vybavené auto, velmi spolehlivé, dynamické, vysloveně příjemné na jízdu. Motor 180kW, 3,0 l má pěkný zvuk. Automatická převodovka řadí bezvadně, možnost ručního řazení a hlavně podřazování z prudkého kopce či při sportovní jízdě je také bez problému.

Bez starostí, že by se kradlo. Stínem je přístup automobilky k navigaci. Mapu Čech slibují už 2 roky a stále nic, jinak západní Evropa je na jediném DVD a funguje dobře, i když zadávaní cíle není zrovna intuitivní.

Spotřeba 13l při převaze jízdy či spíše nejízdy po Praze. O jízdních vlastnostech na sněhu netřeba mluvit, Subaru je etalon pro srovnávání.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Subaru Legacy

Vložit komentář

dodatek

Ještě jedna výhrada k výbavě - chybí kontrolka stavu náplně v ostřikovači. Když nestříká, tak je to prostě proto že tam není náplň, vyplatí se ji vozit s sebou.

25.09.2005 | 10:27:50 | KIm Reagovat