Recenze Volkswagen Passat GLS
“Perfektní auto!”

Autor recenze: dzonek ,
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1981 Typ motoru:1.6 Benzín Stav km při koupi:160 000 km Stav km nyní:300 000 km Způsob řazení:manuál Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7 - 13 l/100 km Vloženo: 16. 12. 2003

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.7

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Jediná závada co na autě byla taková že se zlomil drátek od snímače polohy palce a přestalo vlivem této poruchy fungovat zapalování jinak auto je fakt super jsem s ním spokojen.

Jinak připravt se na to že každy cca 5-6 let výměna zadního a středního dílu vyfuku ale cena je v poho oba 2 díly za 3000Kč.

Jinak interiér je řešen solidně občas zaskřípe ale dá se to. Vse je tam jak má byt přehledná palubka, koženkový sedačky tapecírunk a chromový doplňky, prostě luxus tehdy to byl asi dobrej kočár. Palubka prehledna jak by taky ne když je tam pár kontrolek a rychloměr s otáčkoměrem.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S autem jsem najel již pěknoů řadku Km a můžu opravdu říct že auto je to povedené, pohodlné, prostorné, nenáročné na udržbu, spolehlivé a na to jak je staré tak i ta kastle je celkem fajn.

Jízda s 1.6 je celkem v pohodě když clověk chce tak může stímhle důchodcem uhánět 180 ale bezpečně v plném obsazení je schopno jet tak 160 víc ne a kevšemu budě jíž pěkně žrát. Při rozumné jizdě cca 120-130 spotřeba neuvěřitelných 7 litrů po dálnici. Jinak běžne jezdím za 8.5l Naturalu. Doporučoval bych ale koupi 1.8 je živější a spotřeba je stejná.

Auto můžu z vlastní zkušenosti i ze zkušenosti známých doporučit protože za ty peníze co se to dnes prodává asi lepší kup není. Jednoduchá a bytelná konstrukce dává předpoklad k dlouhé životnosti, a motor ten po celou dobu od vyměny oleje do vyměny nepotřebuje udržbu,ale je dobrý vše kontrolovat(občas).

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Passat

Vložit komentář