Recenze Volkswagen Passat B 4
“Pohodlný hltač kilometrov.”

Autor recenze: buggy (36 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1,8 Stav km při koupi:215 000 km Stav km nyní:220 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 měsíce Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 18. 1. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Rapido 19,Opel Kadet

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zaseknute otváranie zad.dveri z vonku-závadu som este neodstranil,únik oleja spod čidla oleja-výmena čidla,únik oleja spod vika ventilov-pretesnené,deravý zad.diel výfuku-výmena za nový.


Hodnocení a zkušenosti s autem

jazdné vlastnosti dobré,pohodlné auto,dostatok miesta jak v predu tak aj v zadu,trochu neisté v prudkom prejazde zákrut-trochu sa naklána,sedadlá pohodlné,pokial nevojdete prudsie do zákruty-slabé bočné vedenie,výbava dostačujúca,2x airbag,el.okná,centrál,ABS,servo,nast.sadadlo vodiča .

Batožinový priestor dostatočne velký,mam 2 male deti,v pohode dlhé sánky s operadlom vosli naprieč a este kopa miesta,pohodlná preprava po rovnejsích cestách.Motor 1,8 i 66 kw je tichučký tak do 3000 ot.,potom už ho dosť počuť,na kludné jazdenie postačuje,Priemerná spotreba cca 8 litrov pri kludnej jazde.

Radenie a celkové ovládenie ide velmi lahko,radenie trochu nepresné.Vetranie ale mizerné,okná sa neustále rosia,akonáhle prepnem kúrenie do inej polohy ako odhmlievanie,v momente sú okná zarosené a na nohy zima.Stav vozidla je výborný,karoséria nejaví žiadne stopy po korozii,lak je ako nový,interier takisto ,predoslý majitel sa ale staral,ja budem len pokračovať,Trochu vnútorné madlá na dverách ošuchané.

Celkový dojem je dobrý,auto je pekné aj po rokoch,hlavne nieje hrdzavé,jazné vlastnosti priemerné,vhodné pre rodiny na kludnú jazdu aj na dlhsie vzdialenosti.Mne osobne vyhovuje.Závady a poruchy ine vzhladom na ubehnute km.neboli,dúfam že sa mi vyhnú.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Passat

Vložit komentář

posledný

asi posledný podctivý passat je B4,B5 už je trochu poruchovejsia

02.02.2008 | 19:01:15 | ferobox Reagovat