Recenze Volkswagen Passat kombi SYNCRO
“Sliboval jsem si více.”

Autor recenze: sa+ (30 let),
Kraj Vysočina
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1992 Typ motoru:2.0 i Stav km při koupi:166 000 km Stav km nyní:210 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 8,5 l/100 km Vloženo: 5. 3. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 4.8

Spolehlivost

6
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

4
 

Provozní náklady

4
 

Náhradní díly

3
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Kadett

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Zadní náprava- tlumiče vydrží tak rok! Přiznávám že auto využívám naplno, 400kg nákladu nebo tuna na vozejku tak jednou měsíčně, občas i lehčí terén. Ale proto jsem si kupoval osvědčené silné auto.

Volný kardan, hardyspojka-klepe se to ale zatím to ještě drží.

Zadní péra- opravář mi řekl že stojí min.5000každý. nechal jsem si tedy udělat v dílně repliku, jen o 1mm silnější drát a ted to skáče jako koza, pokud nenaložím plnej kufr. Pak jede jak novej.


Hodnocení a zkušenosti s autem

čekal jsem že vw znamená držák. A fakt drží mě v šachu.investice odhaduju na 40.000 za dva roky to je docela dost.

Příjemné je však že i dvoulitr čtyřkolka jezdí v létě za 8, v zimě za devět litrů. Nekecám.Zajímá mě vaše zkušenost- přední kola stojí v bahně, tak hrabou a nikam se nejede. Příště najedu na ten samej flek zadkem- a ejhle, hrabe pro změnu zadek!

Jinak ale syncro schvaluju, znám místa kam se s jednou poháněnou nápravou nechytáte a já vás tam dovezu klidně i s vozejkem.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Passat

Vložit komentář

tahání

Na tahání je fakt k neutahání- prozatím nejšílenější náklad byl valník za traktor o váze přes dvě tuny. Samozřejmě naloženej na podvalu, takže ještě něco přičti. a s tím 120km po vysočině. Ale běžně třeba dva kubíky dřeva rovnou z lesa, terénem.

09.07.2007 | 23:13:10 | sa+ Reagovat

co tahas?

Co s tim tahas? Taky jsem chtel tahavce, tak me to zajima. Jinak to hrabani muze bejt zpusobeno tim ze mas 3 diferaky. Proste vykon jde cestou nejmensiho odporu a hrabes. ESP a podobne nesmysli pribrzdovani kol asi namas

22.05.2007 | 17:30:11 |  Reagovat