Recenze Volkswagen Passat 1.8
“Superauto, které si nechá líbit hodně.”

Autor recenze: Alfik (40 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1994 Typ motoru:1,8 Stav km při koupi:102 000 km Stav km nyní:205 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 7 let Průměrná spotřeba: 9 l/100 km Vloženo: 8. 7. 2008

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Můj Pašák, jak mu říkám je téměř dokonalé auto. Kromě výměny brzdových destiček, ložiska zadního kola a ložiska alternátoru se mi nic vážného nestalo.


Hodnocení a zkušenosti s autem

V předchozím pojednání jsem uvedl, že se mi nic vážného nestalo.Za vážnou věc nepovažuji rozbité přední okno, prasklý spojler a jiné maličkosti.

To jsou prostě provozní věci. Jinak auto samo o sobě je nádhera. Velký prostor kolem sebe(na spaní a jiné aktivity uvnitř kabiny jak dělané) komfort při jízdě, nádherné zrychlení(i když mám jen 66kw) velký kufr a další vychytávky, které zatím jiné auto nemá.

Mám ho víc než 6 let a najezdil jsem s ním víc než 70000 km. Vřele doporučuji všem zájemců o komfortní a rodinné auto. Teď na podzim si chci koupit už jiného Pašáka , ale už teď vím že to bude někdo z téhle rodiny Passátů. Asi to už nebude obyč , ale kombi. Přeci jenom už sebou vozím i kolo a na střeše to není ideální.

Doufám že se mi poštěstí a bude to zase láska na první pohled jako při první koupi.Ceny jsou stále příznivé a za tuto kvalitu se to vyplatí. Nebál bych se ani auta se stářím kole 7-8 let.Přidané foto je z okamžiku vytažení auta z pole, když se manželka vyhybala nějakému zvířátku.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Passat

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Volkswagen Passat