Recenze Chrysler Grand Voyager AWD
“Celkem v pohodě, výší spotřeba kompenzovaná náklady na opravy a pohodlím.”

Autor recenze: HONZA (42 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1995 Typ motoru:3,3 Stav km při koupi:236 000 km Stav km nyní:273 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 13 měsíců Průměrná spotřeba: 11,5 l/100 km Vloženo: 2. 5. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Subaru Volvo

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Předchozí majitel mi nechal špatné těsnění pod hlavou, vadný spodní čep ramene cena materiálu cca. 3500 Kč práci si dělá sám.

Dále hučelo ložisko v kole cca. 2200 Kč a oprava poloosy 1800 Kč.

A letos v zimě po najetí do závěje prasknul drážkový řemen asi za 1000 Kč.

Jinak běžné výměny náplní a zadní brzdové obložení.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Z autem jsem docela spokojený v této verzi má ohromnou výjezdnost oproti předchozí Subaře Legacy je podstatně vyší, a to hraje zřejmě hlavní roli, pouze spotřeba by mohla být drobet menší, ale jsou zde všechny faktory pro vyšší spotřebu( automat, obsah, výška, šířka a 4x4 pohon).

Proto jsem hned po zakoupení nechal namontovat LPG, a to už se nechá unést. Spotřeba benzínu je 10-13 a LPG 13-16. Interiér je velmi pohodlný i po těch kilometrech nikde nic nevrže a nahradní díly se nechají sehnat celkem levně od firem které se zabívají dovozem dílů z USA.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Chrysler Grand Voyager

Vložit komentář

Další opravy

Tak v 320 tis se pokazilo servo, řešil jsem to výměnou za starší a komplet čepy nové a vše co k řízení patří. V 383 tis mi na sacím ventilu vypadlo ventilové sedlo, cca 60 km jsem dojel na 5 válců. stačilo vyměnit hlavu, ale již jsem měl připravený jiný motor z havarovaného a méně jetého voye.( už rok bylo slyšet mírné poklepávání) Zřejmě se na tom podepsalo používání LPG neboť ventily pracují s většími teplotami a nestačí se chladit ani sedla.Ale s autem sem naprosto spokojený a zřejmě ho budu užívat než padne převodovka.

28.03.2011 | 21:15:26 | Honza Reagovat