Recenze Chrysler Grand Voyager SE
“Pohodlí, bezpečnost, prostě Amerika.”

Autor recenze: Gagy (25 let),
Jihočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1995 Typ motoru:2.5 diesel Stav km při koupi:150 000 km Stav km nyní:290 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 8 let Palivo: Diesel Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 28. 6. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

4
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Subaru Legacy

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Chrysler měl hodně poruch. Vyměněná část převodovky asi ve 150 000 km. Nefunkční tempomat a servo řízení poté, co nám ho vykradli a vyrvali veškerou elektroinstalaci. Porouchaná a částečně měněná klimatizace. Celková revize motoru. Dnes už je na svůj věk v perfektním stavu a doufám, že i novému majiteli dlouho poslouží.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Tohle auto je opravdu Amerika. Pohodlí, veškerý komfort, auto, ve kterém se cítím bezpečně, jakmile do něj sednu.

Sedačky polstrované s opěrkami, které se dají vyndavat a zbyde tak veliký prostor. Když jsme jeli na dovolenou, tak jsme za přední sedačky umístili matraci a pohodlně se ve dvou vyspali. Není třeba přemýšlet, jestli máme prostor v kufru, protože prostor je vždy (máme prodlouženou verzi, takže i při stavu 7 míst, je za posledními sedačkami hodně místa). Stěhování s takovýmto autem není nikdy problém. Pohodlně se do něj vše vejde.

Co se týká jízdních vlastností, nemůžu si stěžovat, jezdí se s ním dobře. Jediný na co si člověk musí dát pozor jsou obchodní domy. Chrysler je dlouhé auto a ne všude se pohodlně vejde. Naopak ale je to jedno z mála aut tohoto typu, které je vysoké 180 cm a vejde se díky tomu do výtahů v obchodních domech. Dobře sedí na silnici a díky tempomatu je jízda hlavně na delší vzdálenosti opravdu pohodlná. Spotřeba se pohybuje okolo 7 l/100 km, což je na 2,5 tunový auto dobrý.

Jedinou nevýhodu vidím v dražších náhradních dílech. Naštěstí máme dobrého mechanika, který vše sežene a za "hubičku" opraví.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Chrysler Grand Voyager

Vložit komentář

mam potize z vikonem motoru. tahne do 2 000ot. a pak je to bez zivota vymeneny ridici vstrik a nic.moc dik

04.10.2008 | 21:23:54 | vaca Reagovat

RE:

měl jsem to samé,pokud ten ridici vstrik opravdu nezabral,pokud byl nov,tak jeto rg ventil.Staci odpojit hadicku,pokud uz neni slaba pruzina.Ja jsem měl hned několik zavad,a všechny snim souviseli.Ale na 99 procent jeto vstrik.

15.10.2012 | 22:44:17 | sam  | 37.188.237.* Reagovat