Recenze Chrysler Grand Voyager
“Pohodlné, reprezentativní a velice prostorové.”

Autor recenze: III (25 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1995 Typ motoru:2.5TD Stav km při koupi:128 000 km Stav km nyní:149 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 8 měsíců Průměrná spotřeba: 7-11 l/100 km Vloženo: 11. 9. 2005

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Mitsubishi Galant Audi 100 zhruba 8 dalších

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Výměna čepu řízení.

Při cestování po Evropě mi na cestě přestal fungovat volant (netroubí+nefunguje tempomat).

Něco je s klimou, vydává nepříjemné zvuky při volnoběhu, je to nějaké těsnění co pomalu odchází, nevím to popsat přesně, nerozuměl jsem pořádně v servisu.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vzhledově jsem spokojen, tohle auto se mi líbí už od roku 1998, kdy jsem v něm poprvé jel, takže vlastně takový splněný americký sen.

Prostorově je tohle auto neskutečné, při zařízování bytu jsem sním odvezl úplně celou výbavu bytu i se sedačkou 3+2+1 najednou, tomu jsem do poslední chvíle nechtěl věřit. Naposledy jsem zadní prostor bez sedaček využil na cestách, mám vzadu nafouklou matraci a spal jsem jak v hotelu. Myslím že v kombinaci tohodle vzhledu, rokem výroby a prostorem, nemá konkurenci.

Koupil bych ho zase, kromě motoru, tam bych dal přednost benzínu. V dnešní době kdy jsou ceny vyrovnané bych obětoval městskou spotřebu kolem 14l u benzínu a ještě k tomu s pohodlným automatem než manuál diesel se spotřebou 11+. A hlavně ten diesel VM System od Italů, to kdybych věděl že tam strčili taliánský motor, tak nepřemýšlím ani minutu a beru o 33kw silnější a o dobrých 20.000,-Kč v průměru levnější benzińák už předělaný na plyn, který jezdí dokonce dálky za 1,50 na km( info známého). U mě je dálka za papírových 7,2 při rychlejší jízdě jsem měřený úsek projel za 8,3 to jde.

Náhradní díly jsou samozřejmě drahší, ale já jsem měl to štěstí a při náhodném rozhovoru s majitelem Dodge Caravan jsem obdržel číslo na jistou firmu která se zabývá všeho ohledně těchto vozů a od té doby nemám obavy. Bohužel jsem už tuto firmu musel kontaktovat ohledně zmíněného čepu řízení a cena byla dobrá(imitace).

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Chrysler Grand Voyager

Vložit komentář

zdravím do UK

tenhle chlap mě nakukal na stejné auto jaké tu popisuje a ... jsem mu za to vděčný!!!Není auto bez vady a jako každé jiné se chová přesně tak,jak se s ním zachází!Mám tu smůlu,že nemůžu soudit závady,protože žádné nemám a to má už požehnaně nalítaných kilometrů!Oprava světla za 25kč a tempomatu za 0kč ani nebudu rozebírat...Ano,koupím si ho zas!!!Ivane dík

13.01.2007 | 22:07:40 | stock Reagovat