Recenze Chrysler Grand Voyager
“Ve své třídě nemá konkurenci.”


Rok výroby:1996 Typ motoru:2500 TD Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:129 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 7,5-8,5 l/100 km Vloženo: 13. 1. 2007

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Felicie combi,Seat Toledo II.

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Výměna steřelé patice žárovky v hlavním světlometu (25kč),oprava tempomatu (přihnutí držáku spínače blíž k brzdovému pedálu-0kč),koupě nové baterie (1300kč).


Hodnocení a zkušenosti s autem

Je to dle mého názoru bezkonkurenční auto co se týče komfortu cestování.Jezdím s ním denně na velmi krátkých cestách v městském provozu za neuvěřitelných 7,5 litrů na 100km!!!

A to musím podotknout,že bude mít dle mých skušeností s prodejem jednoho nejmenovaného bazaru nalítaných pár stovek km. Skušenost spočívá v prodeji svého vozu za účelem koupi ojetého Voyagera.

Můj vůz jsem dával s poctivě najetými 181 tisíci kilometry a následně ho viděl v jejich nabídce kde uváděli 89 tisíc! Takže nemůžu odhadnout kolik asi "upsaly" Voyageru... Ale jak říkám,i když i na poslech lze tušit najeté MNOŽSTVÍ kilometrů je to zlaté auto!

To co nabídne prostoru při cestování a ložného prostoru při využití coby stěhovacího vozu mu ostatní "pseudo" VANY můžou jen tiše závidět. Jedinou malou výtku si zaslouží jen sedadla řidiče s malým bočním vedením :-( Ale to můžu soudit pouze tento rok výroby. Ano,kdo jednou zkusí,nechce ze svého pohodlí slevit.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Chrysler Grand Voyager

Vložit komentář

spotřeba...

Právě se vrátila z dovolené z Chorvatska má sestra s mým autem a počítali jsme spotřebu.Znovu musím podtrhnout,že to auto má POŽEHNANĚ naběhaných kilometrů,které lze i laikovy tušit na poslech a i přesto se dokázaly vlést do spotřeby (na neuvěřitelné 2.5 tuny těžké auto!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 6,4 litrů na 100km!!!!!!!!!!!!!!!!Je to naprostý laik co se týče aut a ekonomiky provozu a o to víc je to přesvědčivý údaj!!!!!!!!!!!!Chcete provoz s minimum provozními náklady?!!!Ukažte mi lepší auto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.07.2007 | 21:43:35 | majitel Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Chrysler Grand Voyager