Recenze Chrysler Grand Voyager
“Výborný vůz pro rodinu.”

Autor recenze: MG (35 let),
Plzeňský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:2,5 TD Stav km při koupi:95 000 km Stav km nyní:115 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 15. 2. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: VW Passat

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Nemělo, jen dochází občas k poklesu el. napětí (zřejmě), v důsledku čehož se někdy rozsvítí kontrolka airbagu, asi 2x se stalo, že bylo nutné zadat kód radia (jako by došlo k jeho odpojení od el.).


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto zejména na delší cesty zcela bezkonkurenční (mohu porovnat s VW Sharan), Chrysler má ve druhé řadě dvě sedačky (kapitánské), velmi pohodlné. Zadní sedačka je sice papírově pro tři, ale to jen na velmi krátkou vzdálenost, spíše 2 dospělí a 8 leté dítě nebo jen pro dva - pak je místa dostatek.

S autem jezdíme tak 50 % po městě a není to žádný problém, je to jen otázka zvyku, moje žena si zvykla velmi rychle, v podstatě se s autem seznamovala jeden den.

Motor dostatečně výkonný a velmi úsporný, spotřeba mezi 6,5 (při 90 km/hod) až 10 litry,(zima,město) v průměru 8-8,5. Při pohodové jízdě do 120 km se dá bez problémů jet za 7,5 litru. Počítač mírně podměřuje (cca o 0,5 litru). Autu nelze nic vytknout, jen dílenské zpracování interiéru je velmi ležérní, ale ve srovnání s ostatními výhodami zcela zanedbatelné.

Jízdní vlastnosti dobré i ve vyšší rychlosti (180 km/h). Základní problém a příčina kritiky těchto vozů tkví v tom, že jsou prodávána auta v bazarech se stočenými tachometry, bez patřičného servisu, pokud koupíte auto s historií a dodržíte servis, je jako každé jiné.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Chrysler Grand Voyager

Vložit komentář