Recenze Daewoo Nubira
“Dobré, pohodlné, spolehlívé a moc pěkné.”

Autor recenze: stovka (28 let),
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:16 Stav km při koupi:100 000 km Stav km nyní:120 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 7 měsíců Průměrná spotřeba: 7.5 l/100 km Vloženo: 12. 3. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 120

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

O poruchách ( v případě že nějaké byly ) před koupí nevím.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Netvrdím, že je to nejfantastičtější auto, avšak mé dosavadní zkušenosti s tímto autem jsou vynikající. Auto je prostorné, jízdí vlastnosti perfektní ( i na sněhu ). Mysím si, že i moc pěkně vypada, takže zlí jazykové kteří tvrdí, že je to .....korejec asi nemají buď žádné zkušenosti a nebo toto auto prostě jen neznají. Jediné co bych možná vytknul, je zamrzání centrálu ( stačilo před zimou promazat ).

Co na závěr : Velmi dobré

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Daewoo Nubira

Vložit komentář

Nubira

Ja mám nubiru už dva roky, najazdil som s ňou 40 tis. km a tiež som s ňou spokojný. Okrem výmen oleja a filtrov som nemusel nič robiť. Jazné vlastnosti sú podla mňa dobré, je to velmi pohodlné auto. Len treba mať v poriadku nápravy. Pred nubirou som mal octáviu 1,9tdi a vo firme jazdím na RS. V zákrutách sedia lepšia ale keď prejdeš po špendlíkovej hlavičke tak ti poskočia všetky kosti v tele. Treba vedieť, čo človek od auta chce.

18.03.2006 | 22:12:56 | Johny Reagovat

No, když si jezdil ve škodě 120, tak se ani nedivím, že jsi tak nadšenej! Asi moc zkušeností s jinejma autama nemáš, když píšeš, že jízdní vlastnosti jsou perfektní... Ale to je celkem jedno. Hlavně ať ti dobře slouží a spokojenost tě nikdy neopouští!
PS: můj kamarád jí kdysi měl a brečel od té doby, co jí koupil - hodně záleží na kusu, jakej chytneš - on měl tragickej a když jí při 80000km prodal, byl šťastnej jako blecha!

14.03.2006 | 11:27:35 |  Reagovat