Recenze Daewoo Nubira SX
“Spolehlivé auto.”

Autor recenze: Pavlis (20 let),
Olomoucký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1.6 Stav km při koupi:118 600 km Stav km nyní:125 685 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 5 měsíců Průměrná spotřeba: 7,8 l/100 km Vloženo: 30. 4. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Hyundai Lantra

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto mám od listopadu 2006, což je asi 5 měsíců, zatím jsem najel okolo 7000km, a za tu dobu jsem neřešil žádné poruchy a závady. Po koupi auta se vyměnil olej a filtr, brzdové destičky a sjely kotouče.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S autem jsem nad míru spokojený, nevím jestli bych našel auto se stejnou výbavou za 85 tis., auto je kompletně v elektrice, zrcátka, okna, ABS, airbagy, klima, chybí snad jen tempomat a vyhřívané sedačky, ale dá se bez toho obejít, mám alespoň inspiraci pro další auto...

S autem jezdím všude, město, mimo město, krátké i dlouhé trasy, s lehkou nohou na plynu a dobrým a šetrným stylem jízdy, jezdím za 7,5 l na 100km, normálně se to motá kolem 8 l, samozřejmě když se nekontroluju, spotřeba může být i 10 l, ale to je jen ve výjimečných situacích, kdy se motor točí na maximální otáčky a jede se např. po městě, samý rozjezdy a následné brždění.

Jak už jsem si přečetl jiné recenze, musím potvrdit, že pokud není auto alespoň trochu zatížené, v zatáčkách trochu plave, pneu mám standartní 185/65/14, chystám se přejít na 15 třeba i v nízkoprofilových, možná by se to mohlo změnit. V zimním období při brždění jsem si nebyl moc jistý, ABS vždy sepl, a zdá se mi, že kdybych ho byl odpojil, zabrzdil bych dřív..ale záleží hodně i na pneu. Akcelerace auta je dobrá, max rychlost byla něco kolem 210km/h.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Daewoo Nubira

Vložit komentář