Recenze Daihatsu Move minivan
“Super!”

Autor recenze: mofo (33 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:749 Stav km při koupi:134 000 km Stav km nyní:137 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 17. 2. 2007

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Toyota Starlet

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto som doviezol z bazáru z DE, kde asi dosť dlho stálo, tak si to odniesli ložiská a výfuk.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Je to super žihadlo. Jazdí na 6l, vytiahne to i 140km/h, ale je samozrejme stvorené skôr do mesta. Uchvátil ma super priestor vpredu, ale aj vzadu. Zadné sedačky sa dajú totiž pohnúť až skoro na zadné dvere a tak sa v ňom pohodlne odveziete aj vzadu. Jediný problém je s bočným vetrom pri vyšších rýchlostiach, ale to je klasika pri vyšších autách.

Zadné dvere sa otvárajú doboku, čo je celkom super. Zadné sedačky sa dajú dvojito sklopiť, čím vzniká vzadu neuveriteľne veľký priestor. Sklopením predných a zadných sedačiek horizontálne zase získate dve pohodlné postele :-) Má to trochu nepresné radenie, ale to je u tejto triedy áut normálne (zvlášť, keď presadnete z baworáka)... :-)))

Auto ale překvapivo dobre sedí v zátačkách. Asi tomu dosť pomáha horné prítlačné krídlo. O tom, že sa s ním super parkuje asi ani nemusím hovoriť. Veľké okná umožňujú skvelý výhľad.
A pozor, Daihatsu je vlastne Toyota :-)

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Daihatsu Move

Vložit komentář

mam take iste daihatsu move ako ty,,zhanam odhlasene,na suciastky,,alebo len chladic,,,ak vies mi pomost ozvi sa na tel,c,0910280 296 dakujem

10.11.2010 | 09:45:04 |  Reagovat

Ubohé řeči pubertálů

Péťo a Anonyme, oba spíše duševní Detritové. Nechal bych před započetím autoškoly udělat všem žadatelům psychotesty. Vy přesně reprezentujete jistě agresory, kteří své IQ prezentují nějakými alespoň 3 l motory. Opravdu je "hrdinství" ohrožovat ostatní frajeřinou. Kupte si hummery a dělejte na silnici frajery. Když se mi něco nelíbí, tak si toho nevšímám, aneb, komu se to vy dva chudáci nelíbí, ať nám ..... políbí!!!

17.09.2010 | 21:47:46 | ZdenekK Reagovat

V takovém krámu může jezdit jen buzerant. Při čelní srážce s babettou nebo cyklistou je na kaši. A ten motor 0,8 je převrtaný trabant? A ty malý kola, to musí bejt naprosto neovladatelný!

31.12.2009 | 13:46:25 | Péťa Reagovat

Hnusná, malá, nebezpečná sračka. Jízdní vlastnosti 10/10, kolik by dal Porsche nebo Lambu?

31.12.2009 | 13:44:08 |  Reagovat

komentár po rokoch...

Zdravím. Takže autíčko mám už zhruba 4 roky, najazdilo 50 tis.km a čuduj sa svete, žiadne poruchy!!!! Pokiaľ nepočítam 2x zváraný výfuk v spojke, na ktorej stoji voda a zákonite časom idchadza, inak nie je skoro vôbec hrdzavý. Auto ma teraz nabehané 100 tis. km a čaká ma výmena rozvodov. Do auta davam, len benzin, raz za rok olej (2 litre :-))). Ten motor nemá chybu, absolútne bez problémov, proste toto auto sa vydarilo. Už som chcel dávno niečo novšie, ale je mi to ľúto predať, lebo na trhu je v podstate bezcenné. Žena mnohokrát spomenie, že na iné auto si už asi takto nikdy nezvykne...
Inak je pravda, že to trocha koroduje, hlavne okolo zadných bočných okien-to musela byť nejaká výrobná vada, lebo to majú viaceré.
Ja tu často čítam recenzie na veľa áut a je pre mňa hrôza čítať, aké rôzne problémy riešia majitelia novších áut rôznych značiek. Auto má proste jazdiť a presne to toto auto robí.
Ono nie je vačšia reklama na kvalitu motora 0.8l, ako keď si pozrete na mobile.de prvých desať áut, všetky majú najazdené nad 200.000 km a žiadný "motor šáden" :-)))

31.12.2009 | 13:30:00 | nezmar Reagovat

ND

ND? No problem. Super ceny, mám celé auto na ND, stačí zavolať: 00421 904 13 00 13. A čo sa týka tej elektriky, tá sa proste nekazí :-))))))

31.03.2008 | 14:44:38 | mofo Reagovat

move

zdravim, jedno move L901 rv.11/99 mam na prodej, je v dobrém stavu a info na SAUTO, tmavě modrá barva. super servis je daihatsu strnádek, maj i svoje webovky, seženou a opravěj vše, specializují se na daihatsu, vřele doporučuji!!!!

11.02.2008 | 17:50:46 | pitrs Reagovat

Daihatsu Move L9

Koupil jsem loni tento vůz, rok výroby 2000 a najeto 50.000- Km Má problémy s celkovou korozí karoserie a kadmiovaných dílů, též hliníkový chladič je velmi zoxidovaný a blok motoru až hrůza. Zarazila mne nízká pevnost šroubů, na co sáhnete, hned utrhnete. Jinak celkově velmi podařené auto, motor je konstrukčně téměř dokonalý. Trochu mne děsí počet pojistek, ve dvou pojistkových skříních, na to že výbava jsou pouze vyhřívaná zrdcátka a seřiditelné světlomety. Rovněž mne zaráží, že originální díly,použité na voze, neodpovídají podle typu katalogu. Naopak jsem třeba namontovaný chladič v L9 vůbec nenašel, je větší a rozměrem odpovídá Terios. Tuším že některé díly bude asi potom problém objednat. Jízdní vlastnosti na tuto kategorii vynikající, malý poloměr otáčení, otočí se na silnici na poprvé, velké nájezdové úhly odpovídají spíše all-round. Jen mne mrzí nízká dostupnost drobných náhradních dílů a nedej Bože aby jsem nemusel řešit elektro. V každém případě pokud chcete mazlíka do rodiny, máte dostatek času na preventivní údržbu, nevadí vám že díly jsou témněř nedostupné a drahé. Nikdo vám nebude chtít dělat elektro, potom doporučuji. Pokud někdo máte zkušenosti s poruchami, prodejci náhradních dílů, kontakt na dobrý servis nebo diagnostiku, určitě si toto nenechávejte pro sebe a napište komentář. Vždyď čtyřmístné auto se spotřebou a cenou Volva V40 1,9 Tdi. si koupí jen někdo, komu se tento vůz opravdu zalíbí.

04.01.2008 | 19:23:47 | nejstarsi Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Daihatsu Move