Recenze Fiat 126 P
“Co chcete od tak malého auta .”

Autor recenze: Rosťa (50 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1988 Typ motoru:650 Stav km při koupi:75 456 km Stav km nyní:92 569 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 1. 1. 2006

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.2

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

5
 

Komfort

3
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Asia 4

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Auto bylo koupene v bazaru, spíše 2 auta, jedno bylo na ND.

Na vozidle vymněněny kulové čepy řízení, opraven karburátor, vymněn tlakoměr oleje na motoru, oprava startéru, nová baterie pneumatiky brzdy a jiné drbnost.

Koroze prakticky žádná, vše originál. Vozidlo je velmi zachovalé. Sportřeba PHM asi 5,5 l / 100km.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Vozidlo používá má dcera pro své potřeby a do školy, je jí 19 let. Jsem spokojen. Za rok provozu nebyly vážné poruchy. Jízdní vlastnosti jsou z ohledem na stáří a typ automobilu přijatelné. Nemůžete od tohoto auta čekat žádný luxus.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Fiat 126

Vložit komentář

Obhájci

Vy co tady obhajujete Malucha a pohrdáte těmi, kdo mají jiný názor, si uvědomte, že tohle jsou recenze a diskuse k nim a ne FAN CLUB Malucha, jak z toho děláte vy. Vaše srdeční záležitost si řešte na srazech stejných nadšenců, jako jste vy, ale tady dejte prostor i jiným názorům. Osobně si myslím, že než Malucha, tak raději Trabanta. Ten má alespoń kufr jako auto, a proti Maluchu v zimě jakž takž topí. Malucha znám, měli jsme ho v rodině. Ale nikdy bych ho už nechtěl. A s tou bezpečností si toho moc nenamlouvejte. Toto auto vzniklo v sedmdesátých letech, kdy se vůbec na nějakou bezpečnost nehledělo, navíc bylo určeno výhradně do přeplněných italských měst, kde se pohybuješ krokem. K ničemu jinému nebylo určeno. Že ho Poláci povýšili na rodinné auto jen svědčí o bídě, jakou tam měli.

25.02.2009 | 08:25:00 | Standa Reagovat

to Ben

Naprosty souhlas !!!

25.02.2009 | 07:46:24 | jamieson Reagovat

Fiatek 126 je životní styl!!!!

Zdravím všechny příznivce maluchů,odpurcům nech přana pouze možnost se anonymne vyjadrit a karat a ani se nepodepsat,maluska uz mam druheho,jak vetsina milovniku pochopi je to zivotni styl,vzruseni a touha udrzet legendu stale na silnici,s prvnim malouskem jsem jezdil i po klubovych srazech a nikdy me nezradil,az letos kdy podlaha ukazala sve stari,koupil jsem vsak ihned noveho,ktery je z linky chci mu navratit vse originalni a ukazovat se snim na srazech a na bezne komunikaci....a názory Vas odpurcu me neodradi,to auto me bavi mam ho rad a to nás malucháře stále drží postpolu....Nikdo se nenechte odradit a pecujte o nase miláčky....Hezký den

24.07.2007 | 09:11:50 | Klacl Jan Reagovat

Všichni nám závidí...

Vlastním 126 už 10let, za tu dobu ujel135000 km, bůhvíkolik před tím a na laně jsem přijel pouze 3 krát. Říkám mu s láskou POPELNÍK... Pravidelná údržba je podmínkou, odmění se prakticky absolutní spolehlivostí. A tzv. bezpečnost? Mám rád jistotu definitivy! Než skončit na vozíku... Takže ať se na nás majitelé leštěnek dívají přes prsty, mě to nevadí. Pocit zadostiučinění přichází s první sněhovou kalamitou. Leštěnky se táhnou jak smradi, aby si neklepli nárazník za pětimístnou částku... Urazím nárazník? No a co, nezastavuju, doma namontuju jiný... A úplně nejraději mám kalamitu na Mohelničáku. Nové střepy stojí, maluchy, stovky, stodvacítky jedou... A nakonec: MALUCH NENÍ AUTO !!!! Je to prostě Maluch!

16.07.2007 | 00:34:34 | Jiříkovo vidění Reagovat

věc názoru

Ach jo, lidičky. Věřte tomu, že se teď hodně musím krotit, abych nepoužíval vulgární výrazy a musím podoknout, že nejsem zrovna člověk, co by byl někde ticho v koutku a byl poslušnej, ale to, jak tady rejpete do majitelů Fiatu 126 mě štve (a to ho nemám a ani bych si ho nikdy nekoupil). Když mají to auto rádi a mají na něj svůj názor, tak jim ho přeci nebudeme brát. F 126 je jistě legenda, zrovna 2x bezpečné to nebude, ale to je už věc názoru. Myslím si, že má i své klady a když se někomu chce jezdit v takovém mini voze hromadu km, tak proč ne? Je to jeho plechovej miláček a určitě na něj nedám dopustit. Navíc, kdyby všichni kupovali nejnovější auta (a že trh je jima už přesycenej), tak za chvíli zaniknou všechny fan kluby a slova jako "dolévání oleje nebo výměna tlumičů" už ani nikdo nebude znát.

25.12.2006 | 16:26:30 | Viernéz Reagovat

Bezpečnost

Stále se tu skloňuje bezpečnost. Lidé co píší, že Maluch je bezpečnější auto než vypadá, píší tak ze zkušeností či zdrojů, ale jde +- o fakta. Lidé co píší o tom, jak je to nebezpečné píší buďto proto, ze v tom jeli a bali se, ci ze to je male. Jeli jste nekdy ve favu? Vetsina ridicu v ceskych zemi jela. Kamarada ve favu tuknul eskort. Mel prasknuty naraznik a svetlo. Favo totalka. Kapote a pravemu blatniku se nic nestalo - odskocily od auta. Kdyz jsem pak natahnul lano za fiestu (r.v.98, airbagy) tak se cumak protahnul do sipky (lano protazene pred chladicem - oko jsme nenasli). Nebojte, ze bychom to nekam tahli, jenom jsme to museli odklidit z krizovatky. Verim tomu, ze jak je to lehke, tak ma Maluch tendenci odskocit a vzhledem k pomerne tuhemu ramu strecha vozitko udrzi. Samozrejme, ze moderni auta brzdi lepe, jsou bezpecnejsi, ale nemyslim, ze je Maluch nebezpecnejsi nez Skoda 100-136. Clen predstavenstva KB rozpulil svou novou Audinu A6 o sloup kdyz mu ve 100km/h nekdo strejchnul zadek (Audi jela na cervenou). Ridic na miste mrtvy. Je Audi A6 nebezpecne auto? Ne, nebezpecny je ridic. 99,99% nehodam se da vyhnout kdyz dost predvidate a vite co mate delat a to se nenaucite v SUV (proto se tech blondyn v jeepech tolik bojim). Ale maluch vas to nauci perfektne. Malucha nevlastnim, ale doufam, ze v nejblizsi dobe budu.

09.10.2006 | 22:03:53 | Ben Reagovat

bezpecnost

Ach jo chlapi co vam je, proc porad rejpete. Mam taky malucha a vymenil jsem ho za MZ150 a musim rict, ze se v tom cejtim bezpecnejc nez na motorce.

25.07.2006 | 14:39:26 |  Reagovat

no tak záléží na autě- ale v maluchu by to byla jistá smrt

19.05.2006 | 12:03:31 |  Reagovat

Ale pánové

Je to supr auto . Myslíte ,že když vyletí 120 km rychlostí nějaký střeštěný zbohatlík v BMV nebo Oktávce a narazí do Vás , tak Vy ve svém autě přežijete ? To by jste museli jezdit alespoň v traktoru . Na našich cestách není moc bezpečno .

12.01.2006 | 00:14:08 | kit3 Reagovat

RE:

Moc hezký, jen doufám, že úseky, na kterých se Vaše dcera s tímto autem pohybuje, nejsou z hlediska technicko - dopravního nebezpečné !!!

01.01.2006 | 15:42:34 | nerák z x-chatu Reagovat

chudák ta dcera :-)

Ta má asi hodně ráda adrenalinový zážitky, když jezdí v takový pojízdný rakvi.

01.01.2006 | 12:48:11 | horrorist Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Fiat 126