Recenze Lada Niva 1600 karb,RKAT
“milujem ju”

Autor recenze: divous (40 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1993 Typ motoru:2121 Stav km při koupi:15 000 km Stav km nyní:18 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 15 l/100 km Vloženo: 3. 2. 2009

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

1
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

3
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: R11,Mazda 323F

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Samozrejme, neustále. Podľa mňa zbytočne prešpekulovaný karburátor... 96 Podtlakov, 38 snímačov a kadejakých regulátorov všetkého možného+automatický sytič, ktorý funguje iba pri -40 stupňoch. Keď sa motor "zohreje" na -38, sytič to zabalí. Karburátor si robí, čo chce. Po neviemkoľkých pokusoch naladiť karbec sa nič nezmenilo. Spotreba jak na Kamaze. Čo sa týka výmien čapov, pružín atď, to neriešim, to občas treba. Kardanové kríže tiež nevydržia večne, brzdové hadičky a trubky podobne. Funkčné, ale neplniace účel sú stierače, ktoré akokeby mleli z posledného. Keby som nemal ruky jak opica, nedočiahnem na radiacu páku. Hluk na asfalte je neprekonateľný. Rádio je tam na dve veci... Osvetlenie prístrojovky žalostné, iba podľa hluku viem, že už mám na tachometri viac ako 30km/h.. Pri parkovaní mám bicepsy ako Pepek námorník. Bez špenátu. Ja viem, že toto niesu poruchy, ale nedostatky, no nedalo mi nespomenúť aj to.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Lenže, ako tu už niekto spomenul, keď s Nivietkou zídete z cesty do najväčšieho blata, snehu, jám a výmoľov, musíte zabudnúť na všetky poruchy a nedostatky. Ja zabúdam, a rád. Mám to auto cca 1 rok, vrazil som do neho už docela dosť, ale poslúžilo. Bývam v extraviláne obce, prístupová cesta samé blato a v kopci, pre mňa ideálne riešenie a stále relatívne lacné je Nivietka.
PS:stav počítadla km je po GO motora.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Lada Niva

Vložit komentář

som sa dobre nasmial na recenzii- vtipné a vecné! lada niva má pre mňa svoje veľké čaro

05.02.2009 | 09:28:50 | tomas Reagovat