Autorecenze Nissan Patrol 3.3D - Super auto za ty peníze! - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Nissan Patrol
 
 

Recenze Nissan Patrol Wagon
“Super auto za ty peníze!”

Autor recenze: patrol33d ,
Královéhradecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1983 Typ motoru:3.3D Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Průměrná spotřeba: 15 l/100 km Vloženo: 26. 1. 2005

Hodnocení inzerátu: 6 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.7

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

0
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

2
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

- koroze prahu


Hodnocení a zkušenosti s autem

No samo osobě je to super Jeep. Spíše takovej malej náklaďák. Sice něco vypije, ale vjede kamkoliv. OffRoad, silnice atd ...

Při malé nehodě si jen utřete nárazník a jedete. Pokavaď Vás nesmete nějakej kamion :)

Ja osobně mám 3 Patroly a asi do jiného jeepu si za volant nesednu.
Pokavaď někdo bude mít možnost řídit tak neodmítnete. Uvidíte, že se vám to zalíbí.

Každý se vám uhne!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 6


Komentáře uživatelů k recenzi Nissan Patrol

Vložit komentář

no

no proti patrolu nic je fakt dobrej pominu li slabotu motorku 2.8td ale jedinej důvod proč ho všichni tak žerou je protže stojí relativně pár peněz a de lehce zvednout. Ale land cruiser je land cruiser vzvlášt 78 4.2d jenom je strasne drahej tak proto ho moc lidi nemaj a neustale vychvalujou patroly. Jo kdyby me nekdo osocoval ze sem zaujatej tak mam trolika taky tak vim co rikam

24.02.2011 | 22:36:41 | hany Reagovat

Nissan Patrol je offroad, ktorý je absolútne najlepší čo sa týka spoľahlivosti, prejazdnosti terénom, tak na ťahenie prívesov a pod. každý kto píše na Patrol negatívne ohlasy určite toto vozidlo nevlastní a len slepo závidí!!!

24.08.2009 | 20:50:58 | 3.0 Reagovat

mimouch

To video je vynikající! Klobouček dolů, pane.

09.08.2009 | 12:27:43 | Chiquita Reagovat

niektorych ja nechapem

hehe ach jaj nemozem z vas niektorych.nevravim landcruiser je dobry stroj lenze je to nehorazne velike a tazke by som povedal ze aj tazsie ako patrol...preco ...mi povedzte preco kazdy jeden offroadak ma patrola kazdy spravny offroadak.lebo asi vie co robi neee?Land rover? kazi sa to ako svina.Patrol je japonec.Jeep je len smiesna aamericka atrapa :D

11.12.2008 | 20:49:40 | trapas ludia Reagovat

Autor

Autor této recenze je blbec a doufám, že se s ním na silnici nikdy nepotkám. Pořídit si takový vůz proto, aby mi ostatní uhýbali a když neuhnou, tak si jen otřít nárazník.... Názor tak na pár facek :(

Jinak kdo terénním autům trochu fandí a rozumí ví, že Patrol rozhodně do terénu patří. Vysoká hmotnost ho v některých situacích limituje, je to však daň za robustnost veškerých komponentů, která znamená neskutečnou odolnost vozu při provozu v nejtěžším terénu. Auto, které by vydrželo víc než Patrol nenajdete. Potom už je jen Tatra 815 a tank :)

Sám mám Patrol GR Wagon rv. 1997, se kterým jsem procestoval půlku světa a i přesto že ho nijak nešetřím, bez nejmenšího problému a to má dnes najeto půl milionu km. Tady je malé video, moje pocta Nissanu Patrol (dělám s ním mnohem horší kousky, tohle je spíše cestopisné video ;) ) http://www.youtube.com/watch?v=1qdeCOKiiK8

21.02.2008 | 16:15:56 | mimouch Reagovat

patrol je patrol

nejde ani tak o jazdne vlastnosti ako o vodiča... ale na patrol nedam dopustit, je to vozidlo ktore ma nikdy nesklamalo. ja mam wagona, ironman, 33",... jazdim s nim off a Jeep sa može schovat !!! patrol je žrut ale čo Jeep? taky 4.0l cherokee alebo wrangler či grand s objemom 5.6 atd... neviem prečo tu porovnavate uplne rozdielne kategorie? aj tak PATROL JE PATROL

18.02.2008 | 15:49:01 | RENSO Reagovat

Objektivní srovnání

Měl jsem možnost vyzkoušet jak Jeep Cheroke,tak Patrola.Oba dva na terennich pneu a ve stejných podmínkách/tankodrom v Dobřanech/ a musim říct, že tam kde Patrol skončil s protáčejícíma se kolama,tam Jeep jel bez problémů.Moje volba je jasná,do pořádnýho terénu jedině Jeep.

03.12.2007 | 08:58:54 | blackwod Reagovat

Jeep

Presně říkat patrolu jeep je rouhačství. Jeep nejni auto do terénu!!! Patrol sice ujde, dá se i naučit křížit, ale Landcruiser je Landcruiser!

27.06.2006 | 08:07:25 | AL Reagovat

Je i do terenu

Poznam ľudí,čo maju krátkeho Patrola i wagon,chvalia si tie vozy.Dosť ľudi si kupuje Landcruisera,keď nema prachy,tak kupi Patrola.Ja som kupil Jeep Grand Cherokee,chodil som tam kde harvestry a vyvažačky a skoro všade som vyšiel,horši je zjazd dolu.Na robotu v terene je dobrý defender,alebo španielska santana.

07.02.2006 | 20:40:40 | Pali Reagovat

Tak na tahani autovleku

Do terenu neni, Hlavne se s tim nepoustejte na nejakou vetsi cestu terenem, nedejboze dovolenou. Jako terenni to vypada, ale neni na to staveny. Pro jezdeni do mesta zbytecny luxus s velkou spotrebou,

16.08.2005 | 20:51:20 |  Reagovat

Jakymkoliv spůsoben spojovat Patrola se slovem Jeep je hnus
V terénu je Patrol uplně někde jinde než Jeep.

20.07.2005 | 15:54:42 | Bublina Reagovat