Recenze Opel Astra caravan G
“Spokojenost.”

Autor recenze: kofidlo (26 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1,4 ecotec Stav km při koupi:108 000 km Stav km nyní:112 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 8-9l l/100 km Vloženo: 8. 4. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Corsa

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ne

Závady a opravy na autě

Letos v zimě mě Astra nechala poprvé na holičkách, v těch mrazech jsem nenastartoval, tak sem si pochopitelně myslel, že jde o vybitý akumulátor. Ukázalo se, že jde o vypalený diodový můstek na alternátoru. Nový stál jen něco okolo 1.500 Kč, takže to nebyla žádná katastrofa.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Potřeboval jsem rychle zakoupit vůz, s velkým zavazadlovým prostorem a díky tomu, že jsem před tím jezdil s Corsou se kterou jsem byl spokojen, rozhodl jsem se ke koupi "géčkové" Astry.

V prvé řadě zvítězil desing a skutečnost ta že se jednalo o dovoz z CH, kde se v zimě nesolí, takže vůz vypadá jako by vyjel z výrobní linky.

S jízdnímy vlastnostmy Astry jsem také spokojen a ocenuji hlavně přítomnost klimatizace, ABS, čtyřech airbagů atd.

Jediné co mě mírně uvádí v šílenství je spotřeba PHM na město, kde se ostatně nejvíce pohybuji. Pohybuji se okolo 9l/100km, což není zrovna málo.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Astra

Vložit komentář

Lehkou nohou

Záleží na způsobu jízdy. Po městě se dá jezdit i za 10l/100km. Já se vejdu do 7. Pravda: Rozjíždím se opravdu lehce. Opřu nohu o plyn a počkám si. Jinak to nejde. Když jedu 50km/h a jen ji udržuji a je rovinka, dám tam 5 a spotřeba jde dolů. 80% brzdím motorem. Jo - ostatní na mě občas bliknou, ale oni mi benzin neplatí. Možnosti motoru si vychutnám mimo město a i tak mám spotřebu malou. Být na vrcholku kopce o 5 vteřin dřív než druhé auto znamená 3x větší spotřebu. Stojí to za to. NE. Samotné auto je jednička. Útulné, decentní, elegantní. Prostorné.

17.09.2008 | 09:24:27 | kubus Reagovat

nechápu,když jsi snim spokojenej,proč bys ho už znovu nekoupil.

09.05.2006 | 17:27:52 |  Reagovat