Recenze Opel Astra htch
“Ve srovnání s konkurencí mohu jen doporučit.”

Autor recenze: Jones (22 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1.6 Stav km při koupi:120 000 km Stav km nyní:180 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 6,5 l/100 km Vloženo: 4. 9. 2005

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Ne, k mému překvapení žádnou.

Výměna výfuku po 2,5 letech, Bosal i s nátěrem 2500,-.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Koupil jsem jí jako ojetinu z německa. Četl jsem na internetu recenze, víceméně zkušenosti jako poruchový auto. Měl jsem 120t a za ty peníze jsem si nemohl moc vybírat. Klasika... Escort, Astra, Golf... koupil jsem astru kvůli pěknému interiéru a má 2 pytle. Potřeboval jsem rychle auto a jako první si myslím, že jsem udělal dobře. Jezdím s ním 3 roky a za celou dobu jsem měnil jen brzdové destičky, filtry a olej. Prostě paráda. Jezdím hodně po dálnici, takže minimální opotřebení brzd a spojky. Spotřeba 6-7,5 litru, dle jízdy. V servisu mi řekli, že ikdyž má tolik najeto, motor ještě hodně vydrží. Jsem spokojen, ale budu příští rok měnit za Audi A6 ;).

Nekoupil bych tenkrát lépe, rozhodně lepší, než filcka. Uvnitř je ticho, sedadla mají vyborné boční vedení a ani po 400km jsem neměl pocit, že bych se ze sedačky nezved.

Spokojenost.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Astra

Vložit komentář