Recenze Opel Astra 1.4 16V
“Výborná volba pro uživatele který najezdí do 2 tis/měs.”

Autor recenze: lopy (35 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2001 Typ motoru:1,4 Stav km při koupi:75 000 km Stav km nyní:101 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 10 měsíců Průměrná spotřeba: 7,4 l/100 km Vloženo: 18. 5. 2005

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Corsa

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Absolutně bez poruch.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Malé, kompaktní autíčko se vším co je potřeba. Ve srovnání s Octávií jsem si jej vybral právě pro jeho vnitřní prostor, který je s oktávkou srovnatelný ale přitom je vůz kratší a užší a to byl také důvod. Parkování v Praze býva mnohdy složité.

Dizajnově také velmi povedený kousek. Velmi kvalitní materiáli použité v interiéru. dostatek prostoru pro čtyřčlennou rodinu. překvapivě velký zavazadlový prostor.

Výborné jízdní vlastnosti, 1,4 se na závody nehodí ale pokud jí držíte v otáčkách tak má opravdu švih nad (3500ot/min) je to 16V.

Výborný výhled z auta jek dopředu tak i v zrcátkách.

Tvrdší podvozek, ale zato drží krásně v zatáčkách. Dopřál jsem si kompletní výbavu takže super. Vřele doporučuji.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Opel Astra

Vložit komentář

Tento vuz take vlastnim,s motorem jsem velmi spokojen az na par drobnosti jako napriklad.Po zarazeni 5teho rychlostniho stupne prevodovka vydava piskavy zvuk.Pak pri zepnutych mlhovkach v zime se mi stalo pri prujezdu snehovou breckou ze mi praskly skla mlhovek.Jinak je to super,ted shanim jiny display,ktery by dokazal zoobrazovat palubni display ale autoradio je touto funkci vybaveno.Bylo mi recenoi ze dispaly je nutno zakoupit i s radiem ale to je podle me blbost protoze kdyz se poroucha display tak prece nebudu kupovat cele autoradio.Kdyby jste nekdo vedel nejakou radu,byl bych za to vdecny.

31.01.2007 | 11:11:20 | icet Reagovat

Souhls

Mám tentýž model vozu ze stekného roku. Mohu zatím jen potvrdit již řečené. Pohodlí, design, rozhled, ticho, jízdní vlastnosti. Vše sedí. Jen ať to vydrží.

11.10.2005 | 21:12:49 | PHB1 Reagovat