Recenze Peugeot 405 Sri
“Skvělé, pohodlné,spolehlivé a rychlé auto!”

Autor recenze: Otec-Fura (20 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1993 Typ motoru:2.0 Stav km při koupi:84 000 km Stav km nyní:94 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 23. 1. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.4

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Peugeot 405 2.0Sri 89kw/121k verze sedan.

Stav tachometru při zakoupení: 83 000km

Stav tachometru nyní: cca 95 000km

Po zakoupení vozu proběhla výměna:

Brzdových destiček + základní věci jako výměna oleje,vzduchového filtru.

Po ujetí asi 3000km od zakoupení praskla hadice chlazení.

Po překročení hranice 90 000km se provedla výměna rozvodů a vodní pumpy.

Toť zatím vše :)


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto je bezproblémové. Lak je jako nový (pozink) a vše funguje jak má!! Je pravda že s autem jsem doposud najezdil jen něco málo přez 10 000km ale jsem spokojen. Až na slabší brzdy jsem nadšen auto skvěle drží v zatáčkách. Motor se nechá vytáčet a říká si o dravjejší jízdu plus obrovský prostor pro cestující je to výborný kamarád na dlouhé cesty.

Kufr má doslova mamutí velikost. Jen je škoda že rezervní kolo se nachází pod autem. A že zadní sedadla se nedají sklopit to už je ale věc názoru. Spotřeba ve městě se pohybuje kolem 10 litrů benzínu a mimo město je auto schopné jezdit i za 7litrů což je na 120 koňové monstrum z roku 1993 moc dobré číslo.

Tento vůz mě doslova uchvátil a stal se pro mne volbou do dalších let zůstat u značky Peugeot!!! Při výměně rozvodů jsem byl ujištěn že auto je ve skvělém stavu a zadní náprava je jak nová. Tak uvidíme jak se nám povede dále :)

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 405

Vložit komentář

mazlíček

Vlastnim Peugeot 405 Sri 1.9 ,rok 1990 dovezené z nemecka som druhy majitel na slovensku,ale som stále s autičkom spokojný,šlape ako hodinky,má sice dake chybičky,ako trochu žere olej,kozm.uprav.a mám trochu problemi s brzd.strmenmi,trochu je vybitá aj zad.náprava,potrebovala by repas,ale dá sa jazdit zatial STK a EK prechádza,ale niečo sa mi zlomilo v zadnych dverách,počul som ,ako tam dačo prasklo pri zabuchnutí dveri a viac sa otvorit nedaju, ani zvenku ani z vnútra ,tak neviem čo stym budem robit či to mám vyvalit či ako .menil som na tom komplet vyfuk,pravú poloos,brzdove doštičky iba zadne ,filter 2x,vzduchovy filter2x,rozvody,klinový remen.inak nič a jazdim deno dene.som spokojný a nevymenil by som to za žiadne auto ,jednoducho som do toho zalubeny,mylujem to viac ako manželku,alebo vtej istej rovine.

05.02.2011 | 17:37:27 | ZdenkoG Reagovat