Recenze Peugeot 405 sri 1,9
“na to že je to frantík,dobrý vůz!”

Autor recenze: enda (30 let),
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1988 Typ motoru:1.9sri Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 6,5 l/100 km Vloženo: 17. 6. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Peugeot

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Mám problém a rád bych potřeboval poradit. Je možné aby samovolně podélně praskla benzínová hadice nad vstřiky?? prosím o odpověď děkuji.


Hodnocení a zkušenosti s autem

měl jsem těchto vozů více a můžu říct že se mi to ještě nikdy nestalo, nebo jsem o tom nikdy neslyšel. Jináč téměř spolehlivý vůz. Alespoň mě odvezl i dovezl tam,kde jsem potřeboval....

Pokud se o to člověk opravdu stará jak správný motorista, tak auto poslouží hodně dlouho. I když si vše kontroluji tak se mi stala tato nepříjemná věc.. Praskla benzínová hadice podélně nad vstřiky a auto začalo za jízdy hořet. Auto je na odpis jelikož by mě oprava stála 15-20.000kč min. Na auto jsem se mohl vždy spolehnout a nemusel jsem mít strach, že mě na cestách zklame.

Byl to náš rodinný miláček o kterého jsme řádně pečovali. Jediné co jsme na tom měnili jsou zadní tlumiče,brzdové potrubí a brzdy. Ještě dnes jsme z toho špatní co se stalo, i když jsme měli veliké štěstí, že jsme v něm neuhořeli. Jelikož se nám to stalo ve městě,tak nám řidiči autobusu pomohli vlastními hasicími přístroji danou situaci chytnout pod kontrolu a zavolat hasiče.Miláček je jak oškvarek,ale včasné pomoci se větší část vozu dá ještě použít na druhý vůz.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Peugeot 405

Vložit komentář