Recenze Renault Clio 1,5 dCi 82 HP
“Som spokojný, nadmieru, je to malé auto rozmermi, ale veľké úžitkovou hodnotou.”

Autor recenze: Peter68 (40 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2003 Typ motoru:1,5 dCi Stav km při koupi:124 000 km Stav km nyní:168 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 4,6 l/100 km Vloženo: 18. 2. 2009

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Renault Megane Grandtour 1,5 dCi

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zatiaľ len malé problémy s klimatizáciou, stačilo ale doplniť náplne a bol pokoj. Zaujímavé, že na to neprišiel autorizovaný servis, ten zo mňa len vytiahol peniaze.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Kúpil som ho presne pred rokom ako východisko z núdze, začal som podnikať a nutne som potreboval "nejaké" auto. Stavil som na Clio, po predchádzajúcich dobrých skúdenostiach s Renaultom. A nechyboval som. Za rok som na ňom najazdil takmer 50 tis km. Je v plnej výbave, s automat klímou, tempomatom a pod. Nikdy ma nenechalo v problémoch, ale je pravda, že som nešetril na servise (výmena oleja po 15 tis km, nie po 30 tis a pod.), aj keď som ho dával do malého, ale spoľahlivého servisu. Hlavne nie značkového - Renault!!! Tento týždeň som menil rozvody ( 250,- Eur, v Renaulte mi urobili ponuku na 480,- Eur, a pošepky "bez dokladu" za 350,-. Z princípu som ich poslal do ............) U "svojho" mechanika - spokojnost. Takže celkovo si myslím, že je to veľmi dobré auto, dá sa na ňom jazdiť skutočne športovo, ale hlavne úsporne ( priemer mám 4,6 l/100 km). Teraz ho posúvam manželke a ja si idem kúpiť konečne niečo väčšie. Ešte na koniec - jazdil som na Škodovkách - Fabia 1,2 (asi 12 tis km - totálne odporný voz), Š Octavia 1,9 Tdi ( 100 tis km - nespoľahlivé, stále v drahom servise, proste neustále na ňom niečo bolo - hrôza) Škodu už nikdy viac. Potom to boli Renaulty - Thalia 1,4 ( 50 tis km, je také aké je, ale dalo sa to), Renault Megane Grandtour ( vyše 100 tis km a bez problémov, kým som ho nedal do Renault servisu kvôli banalite a pokazili na ňom aj to, čo dovtedy fungovalo.) Asi tak..... Takže ja patrím medzi prívržencom Renaultov ako áut, akurát ich servisnú sieť by som rozpustil na hodinu.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Clio

Vložit komentář