Recenze Renault Clio lll
“Spolehlivý vůz.”

Autor recenze: Fery (53 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2007 Typ motoru:1.2 55kw,75k Stav km při koupi:35 km Stav km nyní:6 100 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 5.9 l/100 km Vloženo: 7. 4. 2008

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.0

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Saab 120 Ren.Megane

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto nemělo žádné poruchy a ani náznak nějaké poruchy.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jezdím po městě a dálkové jízdy a zatím co jsem najezdil mám dobrý pocit.Auto sedí na silnici i při razantní jízdě.Vzhled je příjemný ,sedačky pohodlné a ergonomické.Zavazadlový prostor neoplývá velikostí,ale s manželkou jsme spokojeni.

Výkon motoru překvapí každého jeho pružností a sílou,je tichý a při větších mrazech není problém nastartovat.Spotřeba podle počítače je 6.6 l což je na mojí pružnou jízdu dost málo.Provozní náklady jsou nulové a pořizovací cena podle výbavy překvapí.

Na voze se mi líbí jeho design a hlavně barva kterou vybrala manželka/tmavě modrá metalíza/.Je pravda trošku tvrdší jsou v interiéru plasty,ale s tím se setkáme s většinou na automobilech .Pro jsem vybral tento vůz/ s pomocí manželky/ a proto doporučuji tento vůz každému kdo nemá větší osazenstvo jak 2 až 3 členů rodiny-na dovolenou ideální.

Cena vozu 345 tis. a byl koupen v v měsíci listopadě 2007.Závěrem je třeba povědět, že auto je střední až nižší třídy a pro nemůžeme čekat zázraky,ale předčí mnohá auta této třídy.Nám se moc líbí,ve voze je dostatek místa,kdo si je koupí neprohloupí.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Clio

Vložit komentář

Pochodil som všetky automobilky a jazdil som na všetkých autách v tejto kategórii. Ak ešte váhate nad Cliom, kúpte ho. Nič lepšie za tie prachy nekúpite. Rázvor to má ako Golf a s motorom 1.2 TCE (100k)je to žihadlo ktoré skoro nič nežerie.

25.08.2008 | 17:03:45 | Angel_M Reagovat

náklady

no ak nezarátam benzín, servisné prehliadky, kvapaliny, šampon , vodu a vedro, vosk, silikon olej, zimné pneumatiky a disky, poistky, parkovné, poťahy tak myslím vcelku je to zadarmo..... autoje proste žrut peňazí ale dnes je ho treba, nedá sa asi nič robiť. Aj keď keby sme prerátali tieto investície ako cena auta, poistky, benzín a len bežný servis a dali to do pomeru najazdených km tak pri istom nízkom km priebehu za rok sa auto hlavne vo väčšom meste iste nevyplatí- zaplatím si jednoducho taxi a nemám problém... problém je dedina... prajem veľa km na cliu III.

09.04.2008 | 10:12:58 | miki Reagovat

provozní náklady

Taky bych chtěl mít nulové provozní náklady. Jak to děláš?

09.04.2008 | 08:51:44 | čarli Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Renault Clio