Recenze Škoda Felicia 1.3mpi glxi 50kw
“Je to dobrák.”

Autor recenze: Buldozer (20 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:1.3 mpi 50KW Stav km při koupi:118 000 km Stav km nyní:126 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 7 měsíců Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 17. 2. 2008

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 105 m.volkswagen jetta

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Od koupě vozu se vyskytly běžné závady jako jsou rozvody,svičky olej spojka a eště nějaké drobnosti ale nic závažného pouze slabši koroze předevšim pátých dveří.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jsem s timto vozem absolutně spokojen.Vlastním tento vuz asi tak pul roku ale nikdy jsem nemněl žadnou važnou závadu a nikdy jsem nezustal nikde viset.Co se týče motoru mám tu silnější třináctku 50kw neni to zrovna moc ale bezproblému se snim po dlouhy rovince rozjedu i kolem 160km/h pak uz to začiná být nebezpečny ale motor by eště trošku jel.

Výbavu mam asi uplně základni ani nevim mlhovky,otáčkoměr,tažne,zámek spátečky a vic nevím ale nikdy mi věci jako servo nebo něco v elektrice neschazelo.Kamarád si koupil felicii ale s 1.6 motorem ma najeto 83000km a hnedka se mu začla sypat odešla mu nějaka klapka a začla silně klepat převodovka možna jsou to náhody ale plno lidi z meho okoli si na tyto motory stěžuje.

Myslím že nejspolehlivější a hlavně nejlevnějši motory jsou třináctky.V práci jsme mněly služebni felicii jednu z těch uplně prvnich,prodávala se při 360 tisícich kilometrech a jezdi do dneška.zkratka tento vuz je na dnesni dobu pro mně uplně skvělé a spolehlivé autíčko a jsem za něj rád.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Felicia

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Škoda Felicia