Recenze Škoda Felicia Lxi 50Kw
“Jednoduchý vůz pro nenáročného uživatele.”

Autor recenze: Sparrow1 (32 let),
Hlavní město Praha
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2001 Typ motoru:1,3 Stav km při koupi:135 000 km Stav km nyní:140 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:zapůjčený Jak dlouho auto používáte? 2 měsíce Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 22. 5. 2007

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.2

Spolehlivost

6
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

4
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Hyundai Lantra kombi 1.6

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Docela dost výměna startéru,prasklé těsnění pod hlavou,oprava řazení,alternátor to jsou opravy před mým současným užívaním těd za 2měsíce auto OK.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Mám toto vozidlo něž dostanu novou služebku.Zatím jsem najel 5tisíc během 2 měsícú.Jinak jsem samozřejmě již spoustu jiných Feld řídil a vyzkoušel všechny motory i na dlouhých trasách.Ale nikdy jsem žádnou neužíval každý den.Podle mě múže v dnešní době Felicie posloužit dobře jen hodně nenáročnému uživateli např. výměna za 120l.

Prostor vpředu docela ujde ale vzadu bída.Kufr múže stačit tak dvojici lidí.Já se do něj absolutně nevejdu a obdivuji rodiny které s tímto vozem jezdí na dovolenou k moři.Já to s věcma nepřeháním ale 270l je opravdu málo.

Motor no ten všichni znáte předjížděni celkem adrenalin protože rychle ztácí sílu a podřazování nemá moc smysl spíš jenom vic řve.Jízda po dálnici jde do 130km/h pak už jednak moc netáhne a není slyšet ani rádio ani spolujezdec o Tchýni vzadu ani nemluvím ale to není na škodu.Spotřeba je celkem slušná i s převážne mestským provozem a častým stáním v kolonách se nedostanu nad 8L.

Komfort,no ten není na autě je všechno vyměněné přesto skáče jak koza a při jakékoliv nerovnosti silnice se klepe jak při třesavce
Jízdní vlastnosti nejsou zas tak špatné řidič musí znát limit.Docela se naklání ale stopu celkem drží ve vyšších rychlostech na dálnici je ale už dost nervozní.
Výbava samozřejmě bída Posilovač,centrál ale je pravda dají se sehnat dobře vybavené verze.

Samozřejmě srovnávat Felicii se svým předchozím vozem nemúžu ten byl trošku někde jinde.Ale jak jsem psal nenáročnému uživateli postačí

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Felicia

Vložit komentář

No já vyfasoval celkem dobrou ale někdy je jí taky dost

23.05.2007 | 09:30:28 | Sparrow1 Reagovat

závidím Vám Tchýni-já bych se o té osobě, mě přidělené, nikdy nevyjádřil s velkým písmenem na začátku slova

22.05.2007 | 20:54:23 | bigben Reagovat