Recenze Škoda Felicia lx
“Poslední lidové autíčko od Škodovky !”

Autor recenze: Lord (25 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:1,3 Stav km při koupi:88 000 km Stav km nyní:101 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 6.2 l/100 km Vloženo: 3. 1. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda 105 l,škoda favorit,renault clio

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Měnil jsem brzdové kotouče a destičky, auto brzdilo ale trošku už to škubalo, oprava vyšla na 1000kč, montáž jsem měl u známého. Jinak teď budu měnit olej+provozní kapaliny a asi homokynetické klouby. Při rychlosti kolem 110km/h mi trochu vibruje volant. Měl jsem na převážení kola, ale pořád nic...říkali mi, že mají kyneťáky už vůli. Jinak mi občas spadnou otáčky motoru až tak na 600/min, hlavně když se chci rozjet, přidám plyn a potom zabrzdím....doufám že nic vážného. Jinak jsem spokojen. Ještě mám od stěrky poškrábaná okna, boční a zadní ani tak nevadí, ale přední....no ale dá se to není to úplně tragické....hold bejvalej majitel ....zřejmě slušnej oddíl :-( Jo a ložisko na zadním kole...cena 300kč oprava hodina, hodina půl...nejsem profík.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto jsem koupil protože jsem měl 3 dveřové clio r.v.97 achtěl jsem 5 dveřák. Rozhodující pro mě byla cena a cena náhradních dílů. Auto je po prvním majiteli a je servisované, takže snad v poho. Akorát mi bledne lak...hold červená barva....s tím asi nic.Jinak za 7 let provozu podvozek bez známek rzi, jen pravý přední blatník v motorové části trošku začíná reznout a zadní lemy se o to pokouší, ale z metru neviditelné... a navíc to stojí pár kaček, takže až to zrezne, vyměníme. Výbava veškerá žádná, akorát centrál klíčkem a zamykání zpátečky...ale čím míň věcí, tím míň poruch ( tedy někdy :-) ). Jinak lambáda, jezdím tak za 6 - 6,2 litrů na sto a to jezdím tak půl na půl město a mimo. Brácha má filcku v combi...najeto 210 tisíc km a celkem taky v pohodě....akorát kastle rezne ...ale není to taky nic tragického...měli jsme v práci Opel Agila a ten měl normálně po otevření předních dveří náznaky rzi na prahu a to po 2-3 letech provozu !

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Felicia

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Škoda Felicia