Recenze Škoda Felicia kombi
“Výborný.”

Autor recenze: kubis (33 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1,6 MPI Stav km při koupi:78 200 km Stav km nyní:95 800 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 6,2 l/100 km Vloženo: 25. 9. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit GLX

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Za dobu mého užívání se porouchal jeden motorek centrálu na zadních L dveřích, kdy přes internet stál 343,-Kč, jinak bez poruch.

Jako jediná vada na krásu je začínající koroze u zadního okna pátých dveří v levo dole o velikosti cca 0,5, cm2, spoj levého prahu a podběhu, zde jde o plochu cca 4 cm2 a jako poslednímísto s korozi je spodek pravého zadního blatníku.v místě kde navazuje nárazník kdy jde o plochu také cca 4 cm2.

Jínak vůz pravidelně servisuji a měním pouze spotřební materiál jako je např. olej, svíčky, filtry, ... A dále měním v určených intervalch dle ujetých kilometrů komponenty motoru např. rozvodový řemen včetně kladky, a.j..


Hodnocení a zkušenosti s autem

Co se týče daného vozu je pro mne hodnocení výtečně vzhledem k mým poměrům. Vůz perfektně chytá, jede a táhne výborně v celém spektru otáček (rozumných 1500 - 4500). Pokud mne někdo nezbrzdí, tak po zařazení páteho rychlostního stupně se již nemusí přeřazovat - výkonu dosti.

A rychlost, sice udávaná 170-tka, ale Já at měl při zkoušce takměr 190 Km/h. Spotřeba v poklidu pod 6 litrů, v městě nepřeleze 7. Motor jde klidně bez vibrací. Co se týče chování na silnici, tak sedí a nenákláíní se jako slabší felcie. Perfektní brzdy, ABS 4-kanálkové, posilovč výtečný.

Sedačky dobré a místa dosti v kabině slučné ticho - motor dobře odhlučněn. Vše funguje jak by asi mělo, v současné době bych neměnil.

Výbava nadstandartní proti mému předchůdci (Š-favorit).- ABS, servo, 2x airbag, elektricky ovládaná okna a zrcátka, centrál s dálkovým ovládáním, imobilizér včetně alarmu - org škoda, litá kola, tonovaná skla, 3x odkládací schránka pod palubkou, hagusy.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Škoda Felicia

Vložit komentář

konečně slušně vybavená felicie

26.09.2007 | 00:17:55 | Loser Reagovat