Recenze Subaru Forester 2.0 XS
“Jednoznačně super auto”

Autor recenze: libor (35 let),
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2009 Typ motoru:2.0 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:3 950 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 2 měsíce Průměrná spotřeba: 10 l/100 km Vloženo: 23. 1. 2010

Hodnocení inzerátu: 5 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Impreza

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Mám najeté necelé 4000 km, zatím žádné opravy ani jakékoliv problémy.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Tento nový model Forestera se mi dokonce i vzhledově líbí, hlavně jsem chtěl stálý pohon 4x4, ne žádné "napodobeniny" , vyšší a bezpečnější auto, automatickou převodovku a hlavně Subaru. Takže tento model Foresteru se mi zdál ideální. Ze začátku jsem se sice nemohl dostat pod 12 litrů, ale teď už to je kolem deseti litrů, což si myslím, že na takové auto je to slušná spotřeba. Automat řadí bez problémů ale myslím si, že by mohl mít o jeden rychlostní stupeň více. Jízdní vlasnosti jsou za všech podmínek perfektní, jen se mi zdá, že se v zatáčkách trochu naklání, ale může to být jen pocit, možná i kvůli vyššímu posezu. Trošku jem ho zkoušel i na rozbahněném poli a musím říct, že jsem se trošku zapotil, chvílemi se zdálo, že i zapadnu. Ale zapoměl jsem na ESP, po jeho vypnutí jsem se v pohodě vyškrábal i z hlubšího bahna, nevím jestli by nějaké podobné auto tohle zvládlo. Takže pocity zatím super a vždycky se těším na další jízdu s tímto autem..

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 5


Komentáře uživatelů k recenzi Subaru Forester

Vložit komentář

Podvozek

Mám stejný modelový rok 2009 ale ve vyšší motorizaci a s manuálem (Forester 2.5 XT), najeto necelých 14.000 km. Musím potvrdit informace z této recenze. Jediné co se na Foresteru 2009 nepovedlo je příliš měkké odpružení, které v zatáčkách vůz neúměrně naklání. Psalo se o tom už v prvních recenzích. Forester tak ztrácí něco ze své hbitosti na okreskách - kola sice pořád drží spolehlivě na silnici ale kvůli náklonu stejně raději uberete. Doporučuji před koupí vyzkoušet, jestli vám to nebude příliš vadit.

Jinak je to skvělé auto s ježdění s ním mi stále dělá radost.

25.04.2010 | 14:10:24 |  Reagovat