Recenze Subaru Impreza GT
“Výborné auto pro milovníky rally stylu.”

Autor recenze: Miloš (29 let),
Jihočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1995 Typ motoru:2.0iTurbo -Boxer Stav km při koupi:161 000 km Stav km nyní:176 500 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 11.5 l/100 km Vloženo: 3. 6. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: VW Sharan

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vzhledem k věku vozidla nemělo auto žádnou vážnou poruchu,kromě pravidelné údržby jako jsou výměny olejovích náplní,filrtů,stabilizátorů nápravy,brzdového systému-kotoučů a destiček.

Na autě které má stáří 12 let,jsou originální tlumiče které maji účinnost kolem 80% i výfukoví systém,což hovoří o tom že zpracování a výdrž dílu je veliká.

Spojková sada už je měněna,je to dáno tim že přenos výkonu a kroutícího momentu na 4 kola je veliký.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Toto auto mohu zvlášt doporučit příznivcům této značky a sportovních aut.Je to super svezení s ještě lepšími jízdními vlastnostmi,které je vykoupeno větší spotřebou paliva,ale ten kdo si toto auto kupuje nepočítá že bude jezdit za 8 lit.benzínu.Co se týče nákladů na servis neni to až tolik náročné auto.Je to pro mne veliká zkušenost jak se řídí rychlé a bezpečné auto.

S tímto autem i jako s ostatními SUBARU neni problém díky výbornému pohonu kol 4x4 projed zasněžený či jinak znepříjemněný těžší terén,kde ostatní končí Subaru stále pokračuje...... .Taková je má zkušenost.

Co se týče výbavy vozu tak je na veliké urovni s dnešními vozy,klimatizace,4xel.okna,el.šíbr,el.zrcátka,centrální zamykání,ABS,4x kotoučové brzdy apod.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Subaru Impreza

Vložit komentář

subaru gt

jj subaru to je opravdu zážitek na spotřebu se nekouká kvůli tomu je tady fabia jesli člověk chce jezdit za 5l/100km když jsem toto auto koupil - zprovoznil tak první jízdu šlo na 3 válce říkal si že jede jako moje minulé auto toyota celica 2.0 ale omyl vyměnil svíčku a toto auto se okamžitě proměnilo v raketu zamáčklo mě do sedačky. nechá si líbyt cokoli déšt štěrk dokud 4kolku nepřetočíte tak jede pořád

01.11.2010 | 18:15:37 | tomik.s. Reagovat

Spotřeba

Toto auto vlastním přes rok a spotřebu u tohoto auta nemá cenu řešit, ale i přesto má zkušenost vypadá takto- mimo obec na dálku sem to vytáhl na 9,5 l/100, jen jednou- ale otáčky nepřešli více jak 3000 ot/min, takže jízda alá starší řidič a musel sem se dost přemáhat abych ji v esíčkách neprohnal :-), ale tomu se nedá říkat jízda ... jinak s ní často jezdím po městě a to ji moc nešetřím a jezdím tak za 15 l, na okruhu i 30l, ale v přepočtu průměr 12 l je odpovídající ale je to má láska a nikdy bych ji nevyměnil za nějakou koktávku, i když jezdí za 5,2 jako můj bratr... ten pocit ničím nenahradíte, mějte se, SUBARU FOREVER

12.04.2008 | 18:52:30 | VojtikGsxR Reagovat

Chci se zeptat ohledně, té spotřeby : těch 11.5l / 100km je tak mimo obec, né ? Pokud je to doopravdy prumer tak, mě velice zajímá kolik % (zhruba) jezdite město a mimo nej. Jinak na kolik ji tak ztahnete - nejmin ? Je mi jasne, ze u tohoto auta o tu spotrebu fakt nejde, ale pokud bych do budoucna a nem uvazoval tak at me nic neprekvapi :-) Dik za odpoved.

06.06.2007 | 21:36:51 | Kouba Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Subaru Impreza