Recenze Nissan Primera 2,0 Gx
“Nejlepší vůz, co jsem kdy měl.”

Autor recenze: Miroslav (40 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:2,0 96Kw Stav km při koupi:125 000 km Stav km nyní:140 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 8,5 l/100 km Vloženo: 25. 8. 2007

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Peugeot 405

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Manžeta na vnější poloose.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Asi před dvěma lety jsem manželce koupil ojetou Almeru s dieselovým motorem.Ač podle recenzí na internetu i jinde není tato motorizace ta nejlepší,tahle japonská značka si mě naprosto získala.Startování při mínus 21 st,takzvaně na první drc.Proto rozhodování,co koupit pro vlastní potřebu,bylo velmi jednoduché.

Natrefil jsem na perfektní Primeru,v metalíze,hliníková kola,klima,okna vel. tažné zař.Již zkušební jízda mne nadchla,nikde nic neklepalo ani nevrzalo.Auto bylo dovezeno ze Svýcarska, jemně klepnuto na pravý blatník,samozřejmě serviska,cena usmlouvaná na 85000.

Právě cena mě velmi zaujala,nebot na Ostravsku se cena tohoto vozu běžně pohybovala kolem 100000. Asi ta prasklá manžeta za 300 Kč udělala své!Denně jezdím stímto vozem do práce,70 km,proto padlo rozhodnutí montáž sekvenčního vstřikování LPG.Montáž provedla firma HL Propan a zatím si nemohu na nic stěžovat.

Vlastnil jsem už 3 vozy s LPG,ale tento nový systém je nesrovnatelný.Při plném zatížení se dlouhodobá spotřeba pohybuje kolem 8,5 l LPG.O finanční úspoře se nemusíme bavit.Absolvoval jsem jednu záruční opravu,vadný vstřikovač LPG,samozřejmě zdarma.Na plyn mám ujeto 15 000 km,montáž stála 29 500 Kč.

Zezačátku jsem měl strach z japonských vozů,ale dle vlastních zkušeností není čeho se obávat,nebot technická řešení jsou velmi čitelná,dobře se opravují ale oprav je velmi málo

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Nissan Primera

Vložit komentář