Recenze Renault Megane 1,6 - 66 Kw
“V dané cenové úrovni - super kup.”

Autor recenze: Láďa (27 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:1,6 benzín Stav km při koupi:112 000 km Stav km nyní:121 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7-8 l/100 km Vloženo: 14. 2. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.2

Spolehlivost

7
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Při koupi vozu standardní výměna řemene a oleje. Po 5 tis. vyměna ložiska u jednoho kola (na to jsou Renaulty náchylné). V současné době se objevil podivný zvuk motoru - jakoby šelest při zařazeném rychlostním stupni a brždení motorem. Při i jemném sešlápnuti plynového pedálu to přestane - v servisu na to nepřišli. Jiné problémy nenastaly.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Pří nákupu auta jsem dělal kompromis mezi cenou, designem a spolehlivosti. Auto využívám celkově málo, proto jsem se rozhodl investovat maximálně 100 000 tis. Nakonec výhral Megane. Po cca roce a najetých 11 tis. km můžu říct, že to byla dobrá volba.

Jízdní vlastnosti:

Auto je živé a dobře sedí na vozovce. Není problém s předjížděním. Na dalnici i při dosažení 160 km/h nepoznáte rozdíl oproti 130 km/h.

Interiér:

Zde bych viděl největší plus. Pohodlné sedačky a celkové vnitřní řešení dělá z Meganu skutečně luxusní a komfortní auto v této cenové kategorii. Párkrát jsem jel na jeden zátah cca 450 km a bylo to naprosto v pohodě. I ve čtyřech se jede pohodlně. Velikost kufru je naprosto dostačující pro 2 osoby.

Celkový dojem z Meganu je velice dobrý. Podle zkušenosti od ostatních známých jsem nabyl dojmu, že Megane do roku 2003 je velice dobrý kup za solidní peníz.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Megane

Vložit komentář