Recenze Renault Megane sedan
“Zatím se jeví výborně .”

Autor recenze: luděk (35 let),
Olomoucký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1996 Typ motoru:1,9 TD Stav km při koupi:123 000 km Stav km nyní:124 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 měsíc Průměrná spotřeba: 6,5 l/100 km Vloženo: 24. 1. 2008

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Favorit

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto je celkem zachovalé , ale nějaké drobné závady už jsem zjistil . Elektrické ovládání oken z místa řidiče , spolujezdcovo okénko jde otevřít ne však zavřít .Zavřít se musí ovladačem na spolujezdcových dveřích.

Další závada: displej , který ukazuje jméno stanice rádia chvíli svítí chvíli ne .
Ještě je jedna závada prasklý plastový kryt podběhu.

Auto není vybaveno klimatizací , tak jsem zvědavý jak bude stíhat ventilace v létě .
Ještě mi chybí na autě tažné zařízení . Uvidím podle ceny , kdyžtak si ho nechám namontovat.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto jede pěkně , ale chybí mi informace co doporučuje výrobce. Nemám servisní knížku a manuál jsem si půjčil ,ale informace v něm obsáhlé mi nestačí .

Auto je velmi pohodlné a naftový motor mě překvapil svou pružností , až dravostí . Jsem zvědavý na spotřebu , zatím jsem to ještě neměl čas změřit a nikde jsem se to zatím nedočetl . Dobře a dost rychle ato topí .

Renault jsem vybral pro jeho pohodlí , kvalitu interiéru , nízké ceně a dobrému motoru a také jsem chtěl sedana , který nám ideálně vyhovuje svou velikostí kufru .Dále ješte bych chtěl pochválit studené i teplé starty . Jsou lepší než u některých benzinových motorů. Dobře odpružené auto , kterému při naložení kufru neleží nárazník až na cestě .

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Megane

Vložit komentář

NO

Po

07.09.2009 | 16:14:38 | ED Reagovat

Nechci tě strašit!

Magana sem měl a dobry než se neco pos***, pak jsou to rance a co se týka el.instalace, tak je to u Francouzu normal, ja pořád někde čistil kontakty a nejvíc centrál, tam sem je prostříkával pořád kolem dokola až jedem přestal fungovat uplně!(vrkárna 1000,-) Jinak třeba takovej silemblok na motoru z 2hovýroby 2400,- a to u jinejch značek cca 500,- proto je poměr cana výbava tak dobrá! Jinak sem měl motor 1,9D a šlapal bez prolemu 170 000km, až pak začla převodovka vydávat pazvuky a začla tam jít špatně 1 a 2 a prahy už taky díry, tak sem ho hned radši udal !! No a tim pro mě po Škodovkách skoncil i Renault! Teď mam Mondeo 2003 TDCi 96kw po 1maj. země puvodu ČR servisoval to u nás ve Fordu. Tak uvidim! Jinak přeji mnoho spokojených km! Hlavně nechoď nikdy do Škodovek, málo muziky za moc peněz

09.04.2008 | 18:40:24 | Franko Reagovat

Svetlo v kufry by malo svietit pri otvoreni a nie je nijako zavisle na svetlach. Spinac ma na kapote vedla zamku ( teda coupe ho tam malo). Do motora 1,9 TD daj olej 10W-40.

06.04.2008 | 16:06:22 | lakinooo Reagovat

kufor

vzdy pri otvoreni by mal svietit, nezavisle od zapnutych svetiel

14.03.2008 | 12:21:34 |  Reagovat

Další zkušenosti svozem

Nesvítí mi osvětlení kufru a ani nevím jestli má svítit stále , nebo jen když jsou zaplá světla .?? Může mi někdo poradit ??
Zatékání kolem antény jsem opravil nalepením na silikonový tmel. Byl jsem udiven , že tam nebylo žádné těsnění . Dále mi ještě nesvítí světílko uvnitř vzadu , to by ale neměl být problém s opravou . Dále jsem zjistil prasklé dvě manžety na poloosách a chystám se je vyměnit . A ještě bych potřeboval vědět jaký olej má být v motoru 1,9 TD co doporučuje výrobce ?? Díky za rady .

14.03.2008 | 10:50:02 | LUDEK Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Renault Megane