Recenze Seat Leon 1,6 16V
“”

Autor recenze: tonyjack (39 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2001 Typ motoru:1,6 AUS Stav km při koupi:88 000 km Stav km nyní:95 000 km Způsob řazení:manuál Vloženo: 11. 1. 2010

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.7

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

0
 

Náhradní díly

0
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: felícia 1,3

Závady a opravy na autě

Poruchy zatiaľ žiadne , ale mám ho krátko na nejaké veľké hodnotenie. Po kúpe som vymenil rozvody a náplne ale to asi každý,kto kúpi ojazdené auto. Podarilo sa mi rozbiť predné sklo :-( . Vymenil som ešte brzdové kotúče a doštičky - pre svoj pocit bezpečnosti.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Na Leon som sa zameral po dovolenke , kde ma vozil kolega na Seate Leon . On mal síce 1,9 tdi , ale ja som kúpil benzín , najskôr som chcel 1,4 16V no nakoniec som kúpil 1,6 16V 77kW. Podľa mňa má auto dostačujúce zrýchlenie a aj so spotrebou som spokojný . Zatiaľ je okolo 6,8 lit. Dostačujúci je aj vnútorný priestor , podotýkam , že na aute chodím väčšinou sám , niekedy s manželkou :-) Kufor je dostačujúci , je trochu hlboký ale mne to vyhovuje. Prevážam maximálne nákup z obchodov. Interiér má auto primeraný , nie je tam nič ,čo by ma vyrušovalo pri jazde. Sedačky boli prvé , čo ma potešilo na tomto aute. Výborne sa v nich sedí , majú výborné bočné vedenie a ani po dlhšej jazde ma nebolel chrbát ani zadok . Auto má mierne športový vzhľad a dá sa s ním užiť aj mierne športová jazda. V zákrutách dobre drží stopu , bol som prekvapený , že aj na snehu . Motor nie je hlučný a má celkom dostatočnú silu. Nie je to na pretekanie ale na normálne vozenie stačí. Niekomu je málo aj 150kW ale mne stačí aj 77kW.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Seat Leon

Vložit komentář