Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 88404x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 67701x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 60133x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 53060x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 52477x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Hodnocení po pěti letech

Tak auto posílám dál a tak jsem se rozhodl doplnit svoji recenzi ohledně posledních pěti let jízdy s tímto autem. Auto najelo dalších 100.000 km, průměrná spotřeba zůstala na 5,3l, což je u takového auta neuvěřitelné. Dlouho jsem rozmýšlel, jestli si auto nenechám, a neopravím k další jízdě, nicméně nakonec jsem koupil novější model. Za tu dobu jsem měnil jen běžné věci, destičky, kotouče a odešlo mi čidlo teploty (na Ali za 200,-) Nový majitel bude muset počítat s výměnou spojky - o které mi říkal už servisák při mé koupi před pěti lety. Kdybych do auta vrazil předpokládám nějakých 25.000 (práci bych si udělal sám), je reálný předpoklad že by auto dále bez problémů sloužilo dalších pár let. Pocit jízdy - v tomto autě si jednoduše připadáte jako pravý král silnic, jemné pohupování, když potřebujete, sešlápnete pedál a akcelerujete kam potřebujete, prostě paráda. Právě proto jsem pořídil novější model, tak doufám, že bude stejně kvalitní..

26.04.2018 | 11:09:17 | Milan | Recenze: Citroën C5 (2004)

RE: peugeot 406 2.0HDI 80kw

nesranduj.
180.000 POCTIVYCH ?!
neváhaj a ber.

25.04.2018 | 23:30:46 | ľuboš | Recenze: Peugeot 406 2.0 HDi 80kw (2000)

peugeot 406 2.0HDI 80kw

Dobrý deň chcel by som sa opýtať či sa oplatí kúpiť toto auto ešte v dnešnej dobe keď mám možnosť kúpiť tohoto fešáka s 180 000 najazdenými kilometrami a rokom výroby 2000. Auto bolo pravidelne servírované a kilometre sú preverené....na aute nie sú poznať žiadny znaky hrdze a má na sebe ešte aj druhú vrstvu metalízy.

25.04.2018 | 20:13:53 | samcous | Recenze: Peugeot 406 2.0 HDi 80kw (2000)

PFUJ

Fakt skvělě objektivní recenze, všechno na tomhle autě 10/10 že?
Tvl ten vzhled je horší než fabia v sedanu, tohle auto bych si koupil jedině k tomu, abych to poslal z útesu. FUJ!

24.04.2018 | 22:32:28 | PFUJ | Recenze: Audi A2 (2001)

Nemehlo

Tak panáček si koupí křáp, který se mu rozpadá, neumí poznat stav auta a motoru podle zkušební jízdy. Při zničené přední nápravě hodnotí nějaké jízdní vlastnosti. Koupil si auto, aniž by koukl pod víčko na krytu ventýlů, zkusil říznout zatáčku, utahuje ruční brzdu v zimě. Pane, to, že jste neschopné nemehlo, které přisuzuje vlastní hloupost autu, Vám prostě někdo musel říct.

24.04.2018 | 20:44:29 | Disorder | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

zadny diferencial aro 10 4x4 1,4l

mam kompletne vnutro zadneho diferencialu bolo kupovane ako nove vtedy za 10.000sk :) :) ak by ho niekto potreboval vieme sa dohodnut na 0905205656

23.04.2018 | 14:46:46 | diferencial | Recenze: ARO 1,4 (1986)

asi byl stočený tachometr

Nenapadá mne jiné vysvětlení než že byl stočený tachometr, autu které má najeto 90 tisíc nemůže téct chladič, hučet ložiska a pod. Já měl na Meganu najeto 270 a noc takového se nekonalo. Po 200 tisících jsem měnil jen zapalovací cívku, proběhla repase alternátoru a nešel ostřikovač... aby hučela ložiska a stále nějaké investice? to se mi zdá divné.

22.04.2018 | 22:24:15 | Jiří | Recenze: Renault Megane 1,6 benzin, 55kw (1996)

Thalia

Rozhodně souhlasím s názorem, že si Renault Thalia posměch nezaslouží, ba naopak je to dle mého názoru skvělý dělník za ještě lepší cenu. Kupoval jsem Thalii před pár lety od https://www.rpz.cz/renault/ a jsem po celou dobu vlastnictví maximálně spokojen, vše se obešlo bez jakýchkoliv problémů -)

22.04.2018 | 14:29:28 | Pampy | Recenze: Renault Thalia (2012)

problem so svetlami

ked nastartujem a zapnem sveta vsetko je v poriadku. akonahle sa vsak pohnem svetla zhasnu a musim ich znova zapnut. pocas jazdy je potom vsetko ok. poradte mi niekto.

22.04.2018 | 01:39:35 | jozef | Recenze: Renault Scenic 1,9 DCi (2006)

RE: Outback Diesel Nezmar ?!!!!! ?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ved je to horšie ako Dacia. samá porucha. človeče, neblázni!.

21.04.2018 | 23:40:55 | ľuboš | Recenze: Subaru OUTBACK (2011)