Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 89680x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 68768x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 60512x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 53757x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 53056x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Keci a nie skusenosti

Tohto pikapa mam uz dlho som taxikarka a mne to auto kuri i cez zimu brzdi schopne a cez vietor nezanasa treba vediet soferovat cez zimne podmienky ten pikap je perfektny uzitkovy voz pre domacnost to co prenesie je neuveritelne a posilovac nech si chlapec sadne do vetriesky

18.06.2018 | 21:30:03 | Maria nz | Recenze: Citroën C15 1.9/D (2004)

Skvělá recenze

Velice krásně napsaná recenze, se kterou, až na pár výjimek, naprosto souhlasím. Vím, že od napsaní recenze už nějaký ten pátek uběhl, ale motor HTP je i dnes na hodně místech opovrhovaný a zesměšňovaný. Po třech letech ježdění s tímto autem můžu s klidem říci, že Fabia 1.2 HTP 1. generace je naprosto dokonalé autíčko na ježdění okolo komína a sem tam nějaké to zahraničí také zvládne. Kdo chvátá za výkonem a ujede ročně 30 000 km, pro toho toto auto opravdu není. A ať potom nenadává, že auto nejede a že děsně žere. Za tu dobu, co auto vlastním jsem do něj nevrazil ani korunu navíc - pouze za pravidelné výměny oleje, filtrů atd. Když s autem naučíte trochu jezdit a poznáte, co opravdu chce, nechá se s ním jezdit naprosto v pohodě do 5,5 l/100 km.

18.06.2018 | 20:44:31 | Johnny | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

Outback 2.0D 2011

Až na motor je auto co se tyce jízdních vlastností a komfortu uplne v poradku. Mam najeto 101000 km a kazdych 10k kilometru rucní regenerace DPF + novej olej s filtrem + další drobnosti. A ted se mi ozvaly vstriky. Takze repas. Příště jedine 2,5 benzin :)

16.06.2018 | 12:37:55 | Raven | Recenze: Subaru OUTBACK (2011)

RE: Expert

no jo plno reci.... intercooler je snad primárne určeny k chladeniu vzduchu to vie snad každy, ale tie rozumenjši vyrobci s nim chladia samozrejme aj turbo.... jednak to pridava na životnosti turba a za druhe preco by si mal prehrievat vzduch v turbe a naslede chladit v interoolery.... take riesenie dobre tak do skodovky.... da sa to samozrejme i inak

15.06.2018 | 20:10:57 | Dan | Recenze: Volvo S60 D5 (2002)

RE: Odešly baterie

Ahoj, máš to na emailu.

11.06.2018 | 21:34:27 | Ircos1  | Recenze: Mitsubishi Pajero 3,2DID 147KW (2012)

prosim o radu

Zdravim vlastnim toyotu raw4 2011 diesel 2.2 a prosim nekoho kdo ji ma zda tlacitko na 4x4 mu dela pri zmacknuti click..Zda se mi ze tlacitko nefunguje kdyz ho mackam neudela zadny zvuk a obcas vyskakuje chyba motoru ktera hlasi check 4x4 system dekuji za odpoved Lukas

11.06.2018 | 20:54:05 | Luka | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

RE:

Zdravím prosím tě jaký motorový olej tam dáváš dík

11.06.2018 | 20:47:34 |  | Recenze: Nissan Qashqai 1,6, benzín, 84 kw/115 koní (2007)

RE: Soul je nejlepší

To je opravdu jen fórek, páč maxíkjezdí,jezdí a jezdí...………:-)

11.06.2018 | 11:53:56 | Vašek | Recenze: Kia Soul 1.6 CRDi (2010)

RE: dotaz

Nedá to nic lituju toho, že jsem si to koupil. Zlaté YZF.

10.06.2018 | 22:19:02 | Denisek Jenčovský | Recenze: Yuki 124ccm (2007)

nizka spotreba...

kdyz jedes na 5 150km/h porad to nema vysoke otacky ani na max ...zkousel jsem tento motor ve trech autech citroen cactus berlingo a c3 picasso a musim rici , ze spotreba motoru je obrovska ten motor je o nicem a vzhledem k porizovaci cene a nizkemu najezdu je lepsi beuzin ta euro 6 je smrt vsem motorum....nechapu smysl , kdyz pak maji motory vyssi spotrebu v realnem provozu s timto autem nejde jet ani pri pomale jizde na dobrou spotrebu jako treba u c4 68kw to bylo auto pod 4 litry kdyz clovek chtel

10.06.2018 | 17:41:27 | Peter | Recenze: Citroën C3 Picasso 1,6 HDi (2015)