Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 97377x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 75611x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 62798x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 58387x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 58126x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

OBD 2

Dobrý den prosím vás Kam zapojím obd2 do 523i 1998

21.08.2019 | 15:59:40 | Dan | Recenze: BMW 523 2,5 (1998)

RE: Olej?

Máš samozřejmě pravdu, čím víc oleje, tím lépe pro motor,a hůře pro majitelé :)

18.08.2019 | 23:47:53 | Dax | Recenze: Kia Sorento (2008)

NEKLAM

190 km/h ??? 1,3 - tak to určite .... mam 1,33 colt manual jedine že by ti omylom vo fabrike dali k automatu aj 1.5 turbo motor :-)

18.08.2019 | 01:27:21 | Peter | Recenze: Mitsubishi Colt 1300 (2007)

RE: Ach jaj...

UŽ 20 tkm - tak to jo....:-)), ten kabel v kufru se netrhá, ale prostě se vodiče přelomí, je to blbě vyřešené - technicky už z výroby a žádné upevnění nepomůže, prostě se stále ohýbají s každým otevřením a zavřením kufru...

17.08.2019 | 08:13:11 | Vašek | Recenze: Renault Thalia 1.4 8V (2002)

Acquistare Kamagra Generic Lesphax

Vendita Sildenafil 50 Mg Viagra Diaries Pharmacy Online Store <a href=catabs.com>priligy farmacias chile</a> Propecia Farmacocinetica

17.08.2019 | 05:27:00 | Lesphax | Recenze: Volkswagen Polo 1.4 (2005)

RE: Ach jaj...

Ložiská som kupodivu nemenil ani raz, nebol dôvod nehučia ani nič podobné aj keď som už počul že najmä zadné zviknú pohnevať. Kábel v kufri sa mi síce ani raz neroztrhol, ale provizorne som ho uchytil už dávno sťahovačkami aby nemal ani najmenšiu šancu sa roztrhnúť :). Na podvozku som zatial nemenil tiež nič a to som najazdil už 20tkm len po hrozných mestských cestách.

16.08.2019 | 14:13:32 | Andrej | Recenze: Renault Thalia 1.4 8V (2002)

Babetta je super

Vlastním 4 ks babett, 3 jezdí, řadí a fungují. Jedna je úplně na díly a chci udělat stavbu. Je to super stroj, má svoje mouchy, ale jede všude a pořád. Nutné je věnovat se jí a vyladit ji. Dellorto je super a bez starostí. Pokud hoří žárovky, je nutné koupit omezovač napětí a nepraskají. Pokud hoří svíčky, musí se komplet předělat zapalko= cívky, GYT a nešáhnete na to. 2 babety mám Dellorto a jednu Jinkov. Předpokládám, že dokud do něj nesáhnu pojede dál. Každý který jsem rozdělal, už jsem nikdy nenaladil. Na všech jsem si posunul řidítka do kolma vůči silnici, čímž se stala podstatně ovladatelnější. Jezdím pro zábavu, všude a nikoho neprudím. Nedělá to bordel a projede totálně všechno. Samozřejmostí je origo výfuk, nové tlumiče vzadu. Co je další bolest jsou gufera na motoru která po letech netěsní a tím kloužou spojky, nestartuje to a nemá to kompresi. Pokud je vymněte a vše co je třeba odmastíte, máte pokoj. Za 5 let to uděláte znovu a zase jezdíte. Nelze srovnávat se simsonem, fichtlem atd. Je to kolo s motorem a tak je třeba to brát, ale když vám chcípne fichtl nebo simson, a budete tlačit, nebo jen vyřadíte a došlapete domů, určitě budete radši za babettu. Neřeším STK, neřeším evidenci. Pojistím a jezdím. Spotřeba směšná. Ještě bych chtěl říct to nejdůležitější, nejezdím na tom denně do práce, ale pro zábavu občas. Do práce, si kupte scooter se starterem a 4T motorem. Ale za mě je to nesmysl... Babetta 210 FOREVER

14.08.2019 | 23:36:33 | Petr | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: nekolik hond mi proslo pod rukama. Nemenil bych

Ty jsi Demolition Man :-) Pro tebe je těch hond škoda.

12.08.2019 | 18:37:30 |  | Recenze: Honda Prelude (1997)

No jestli chceš dělat servis po 30 000 km, jak jsem pochopil, tak to s půlmilionovým nájezdem bez závad nebude tak snadné. Ti co autům rozumí, doporučují zkrátit tyto intervaly na polovinu - to není z mé hlavy.

12.08.2019 | 18:34:42 |  | Recenze: Citroën Berlingo VTi120 16V (2018)

RE: používanie po 14 mesiacoch

MPV? Ale no tak.... MPV je u Citóna třeba Picasso...ne tahle zcivilněná dodávka.

12.08.2019 | 08:41:39 | Vašek | Recenze: Citroën Berlingo VTi120 16V (2018)