Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 94669x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 73218x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 61988x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 56635x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 56265x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Campo mě baví-je to kámoš

PREJ ,,zapnu rádio :-):_)... Dobře Vy!

17.02.2019 | 00:13:13 | drtikol | Recenze: Opel Campo 2,5D (1992)

RE: Mimoň

Na ledu je úplně fuk jestli máte 4WD, 5WD nebo třeba 7WD.....

16.02.2019 | 11:30:48 | Vašek | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

Mimoň

A nespíná Haldex při nižších rychlostech ?Pán je nejspíš jeden z těch hlupáků co lítají na na ledu 90 a diví se proč ho to vystřelí do háje.
Honda je na sněhu i ledu suprová.To co popisu je se mi nestalo ani jednou,měl jsem 4 CRV a půjdu do dalšího.Naprostá spokojennost s kvalitou motory i podvozkem.

16.02.2019 | 07:54:48 | konel | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

RE:

Blboš je místní exot, netřeba ho brát vážně.

16.02.2019 | 07:39:02 | Vašek | Recenze: Audi A6 2598 (1996)

RE:

Teď jste mě pobavil.... Peugeot je spolehlivější jak celý koncern :-D tak proč nejsou Francouzi nikde v žebříčku spolehlivosti? Možná pro to, že je dělá německý tuv a je proti frantikum zaujatý ne? Francouze možná jako levnou variantu užitkové o vozu, jinak bych ty pokusy o auta nechtěl do baráku ani za nic, německé inženýrství jen tak něco neprekona a pište si co chcete, tak to prostě je. Mějte se jinak Audi pro mě je super auto a kdo ji neměl, tak ať nehodnotil...

15.02.2019 | 23:00:59 | Dave333 | Recenze: Audi A6 2598 (1996)

:-D

Tohle je ale recenze :-D 1.6Mpi 88kw jsem měl a dobře jsem si ho zajel, nebudu lhát že jsem trojkovejm superbům ujížděl -) Lenoch to opravdu neni, ano je to benzín a ten hold nebude jezdit za 6 litrů. S autem jsem najel 60 tisíc a nikdy žádný problém. Pak jsem pořídil to samé ale v kombiku 1.6Gdi a taky žádný problém. Takže buď auto haníte schválně a nebo jsem ten největší smolař na světě :-D Teďka mám i30 3 gen 1.4T-Gdi a taky žádný problém.

14.02.2019 | 22:06:36 | Kárl | Recenze: Hyundai i30 (2014)

Další koberce...

210tkm, další prošlapané gumové koberce.....:-), jinak NIC.

14.02.2019 | 08:02:09 | Vašek | Recenze: Ford C-Max zážehový (2009)

cruze hb 1.6 LT+ 91 kw

čauky-koupil auto v roce 2015,najeto 30.000km r.v. 2012 a naprostá spokojenost, liji pouze benzín a základní udržba- olej,filtry atd.a zátím žádná oprava,sříbrná metalíza,chrom doplnky a originál 17 kola,auto vypadá velmi pěkně a poněvadž nejsem žádný závodník,tak mi tahle motorizace zcela vyhovuje,spotřeba 6.8l-hezčí a spolehlivější než koncernová auta značky škoda a volkswagen-NEBRAT !

13.02.2019 | 23:01:19 | PETR | Recenze: Chevrolet Cruze 1995 (2009)

ne naftu!

Nejzásadnější tu nezaznělo! Naftové motory zejména v modelech legacy/outback a impreza jsou až do roku 2013 údajně velká loterie a potencionální megaprůser! Subaru kupovat jednoznačně s benzínovým motorem. V ČR na internetu existuje Subaru klub, kde se dají sehnat opečovávané kusy se servisní historií. Za sebe můžu doporučit atmosférický 3.0l sestivalec s automatickou prevodovkou (manual je oznacovany jako spec B a je vzacny jak zub na vejci). 240k najeto a jedine na co cekam jsou tesneni pod hlavama, ktera kolem tohohle najezdu odchazi. Spotrebak jako homokinetaky a loziska jsou caste a relativne levne opravy. S vysokou spotrebou (11-12 kombinovana) je nutno pocitat. 2.5l benzinove ctyrvalce se hodne a pomerne uspesne predelavaji na plyn.

13.02.2019 | 17:09:45 | subarutypek | Recenze: Subaru OUTBACK (2005)

RE: Sportovní jízda????

Je to už dávno co se to tu řešilo, ale máme nalítáno
něco kolem 100 tis. km u Vectry C GTS na LPG. Pořád krásně funguje. Spotřeba dlouhodobě 12-13 litrů LPG 60% po městě.
Porovnával jsem výkon, zrychlení atd... takže:
- do 150km/h jsem dal A6 4.2. Mondeo ST220 proti VeCe nejede,
BMW 330i E46 zrychluje podobně, ale je to prcek. Na cílovce okruhu v Mostě Vmax. 195km/h . Mám změřených 202 kW po úpravách (vačky, KN, upravené svody výfuku,koncové díly,sport kat, upravené sání a kanály v hlavách). Úpravy stály do 20 tisíc Kč.
Na dálku není problém jet do 9litrů LPG!! Rezne pouze zadní víko, jinak kastle pořád pevná, řadí velmi přesně, problémy pouze s větrákem topení a přibržďující zadní brzdou. S poloslickama od Federalu a samosvorem Quaife drží v zatáčkách moc pěkně. Je to dlouhodobě spolu s 2.0T nejlepší motorizace do VeCe, 2,8T je daleko víc poruchová.

12.02.2019 | 21:25:25 | Jirka | Recenze: Opel Vectra 3,2 Tec. (2004)