Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 103133x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 80301x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 65569x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 62773x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 61614x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Ěŕńńîâŕ˙ ńďŕě email đŕńńűëęŕ

óäŕëčňĺ,ďîćŕëóéńňŕ! [url=https://1departament.ru/].[/url]

01.03.2021 | 03:39:38 | Konstantusxnw | Recenze: Mitsubishi Colt 1.3 (2007)

Novyny

Novyny

28.02.2021 | 23:33:36 | Svetlwgg | Recenze: Mitsubishi Colt 1.3 (2007)

Honda Civic 1.5 1992

Zdravím chlapi mám Hondu Civic 1.5 1992
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jestli do ní jde přidat V-tec

25.02.2021 | 19:16:13 | Marek | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

Ahoj prosim ta prave sa chystam kupit respektive uz je to dohodute C5 Crosstourer 180bluehdi auto ma najazdene 96000km. Je nieco specialne na co sa mam zamerat co mam povedat v servise nebude to problem vymenit kedze v Dansku je to celkom bezne aby som sa tam nemusel trepat potom. Pocas testovacej jazdy som ziadne neduhy nepostrehol. Olej v prevodovke si menil aj ked citroen pise ze dozivotna napln vieme ako je to myslene:). Dakujem za odpoved. Pekny den prajem. S pozdravom Galad

24.02.2021 | 11:53:17 | Jan Galad | Recenze: Citroën C5 (2016)

Hodnocení

Kia Venga nekupujte. Ztratíl jsem hrudu penez u https://www.2din.cz/odhlucneni-auta/ na odstranění hluku v salonu.

23.02.2021 | 17:26:37 | Ralf | Recenze: Kia Venga (2018)

zdravym pocul som ze do mazdy rx-8 sa riedi benzin z olejom , a chcem sa opitat ci je to vzdicky ale len obcas ale jedna sa o tu menej vykonu ?

20.02.2021 | 17:35:22 |  | Recenze: Mazda RX-8 1.3benzín (2004)

RE: Babetta pekelný to stroj!!!!!

To jó, to běžně. Oddálit cívky od rotoru. Také snížit magnetické pole rotoru běžně stačí. Také běžně stačí odebrat 32 závitů ze světelné cívky. A úplně nejspolehlivější je hodit to do rokle celý...

20.02.2021 | 17:22:02 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Babetta pekelný to stroj!!!!!

Běžně stačí oddálit cívky od rotoru...

18.02.2021 | 23:54:40 | Novis | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Hocičo pre fajnšmekrov

https://www.autoforum.cz/zivot-ridice/ojeta-dacia-duster-je-past-do-ktere-je-snadne-se-chytit-ven-se-lze-dostat-tezko/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=520010&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=M9ajbpjIUsv-202102161438

Co mne baví je zmínka o prostornosti menšího auta střední třídy, to je teda fakt blábol, to auto je uvnitř neskutečně malé...

16.02.2021 | 16:02:01 | Vašek | Recenze: Dacia Duster 1,6 16V (2014)

Pokud chcete mikrobus do 1,9 m výšky, tak je to bohužel jediná možná volba na trhu EU.

Dříve byl na trhu i nissan NV 200, bohužel nyní už jen s el. motorem.
Nebo kdysi pohrdané Subaru Libero co se dnes po 25 letech prodává i dráž než když bylo 10 let staré.
Paradoxy co přináší EU a její zákazy.

14.02.2021 | 04:44:25 | chofeur | Recenze: Toyota ProAce 2.0D-4D 150k (2020)